engine. Član 17.06.2015 #1 Pozz svima Stari mi razmislja da kupi BMW 320D (bice moj za par godina ) Iskustva,vrline?Mane? Hvala unaprijed
Pozz svima Stari mi razmislja da kupi BMW 320D (bice moj za par godina ) Iskustva,vrline?Mane? Hvala unaprijed
Skrabo Član 18.06.2015 #5 Dzeniii je napisao(la): posle škode fabije to je najprodavaniji auto u zadnjih par mjeseci Kliknite za proširenje... Zar nije fokus , ima ih na svakom koraku
Dzeniii je napisao(la): posle škode fabije to je najprodavaniji auto u zadnjih par mjeseci Kliknite za proširenje... Zar nije fokus , ima ih na svakom koraku
Dzeniii Član 19.06.2015 #6 Skrabo je napisao(la): Zar nije fokus , ima ih na svakom koraku Kliknite za proširenje... ma ništa to, samo bmw e46 , skoda fabia i golf 4 , nebitno jesul karavani il limuzine
Skrabo je napisao(la): Zar nije fokus , ima ih na svakom koraku Kliknite za proširenje... ma ništa to, samo bmw e46 , skoda fabia i golf 4 , nebitno jesul karavani il limuzine
E edoze Član 19.06.2015 #7 Dzeniii je napisao(la): ma ništa to, samo bmw e46 , skoda fabia i golf 4 , nebitno jesul karavani il limuzine Kliknite za proširenje... i da su dizeli
Dzeniii je napisao(la): ma ništa to, samo bmw e46 , skoda fabia i golf 4 , nebitno jesul karavani il limuzine Kliknite za proširenje... i da su dizeli
elmo Član 24.06.2015 #10 Imao sam takvog, odličan auto, najprodavaniji model u istoriji BMW-a, Samo pazi kad budete kupovali nemojte štediti, tražite ga u što boljem stanju, Veoma je teško naći očuvan primjerak koji nije uništen jer ga mlađa raja vozi i slabo ga ko dobro održava, sretno
Imao sam takvog, odličan auto, najprodavaniji model u istoriji BMW-a, Samo pazi kad budete kupovali nemojte štediti, tražite ga u što boljem stanju, Veoma je teško naći očuvan primjerak koji nije uništen jer ga mlađa raja vozi i slabo ga ko dobro održava, sretno
audi_s2 Član 24.06.2015 #11 Legenda kaze da se bmw 320d jednoga dana pojavio na PIK-u i nije imao M opremu
Said Član 24.06.2015 #12 Hahahha To jeste, niti jedan nije bio sa full opremom do sada. Mada to nije samo za e46, svaki drugi auto u oglasu ima rijeci full oprema, a ovamo neka sadaka
Hahahha To jeste, niti jedan nije bio sa full opremom do sada. Mada to nije samo za e46, svaki drugi auto u oglasu ima rijeci full oprema, a ovamo neka sadaka
E edoze Član 25.06.2015 #14 Pala im cijena, vec za 6000 ima primjeraka 98-99 godina rijetko koji je uredan, bila je tema, ljudi i sa 320d driftaju
Pala im cijena, vec za 6000 ima primjeraka 98-99 godina rijetko koji je uredan, bila je tema, ljudi i sa 320d driftaju