biciklo na galeriju i preko granice ????

biciklo na galeriju i preko granice ????

Član
planiram da idem na more,,potrefio mi se ovaj kedi pa cus njim otic malo do neuma ...e mene sad interesuje da li bbi smio stavit biciklo na ovu galeriju,da li bi me pustili preko granice:icon_question:

Uploaded with ImageShack.us

Član
znam da ima put preko svitave al ne ide mi se preko te vukoj*ine .....intereuje me bil bilo problema da idem na granicu:icon_question:

Član
Dzeniii je napisao(la):
znam da ima put preko svitave al ne ide mi se preko te vukoj*ine .....intereuje me bil bilo problema da idem na granicu:icon_question:

Ovako ces odradit ... kad budes ulazio u HR prijavis biciklo da imas i da ti daju potvrdu neku (imaju to oni) tako da se zna da je biciklo iz BH. Al ja mislim da tu nema problema nikako al opet ko zna kakva ce se smjena zadesit :icon_rolleyes:

Povedeš sa sobom nekoga i malo prije granice on pređe na biciklo i biciklom pređe granicu i onda poslije granice opet na galeriju i riješen problem.:lol::lol::lol:

Član
Streethunter28 je napisao(la):
Povedeš sa sobom nekoga i malo prije granice on pređe na biciklo i biciklom pređe granicu i onda poslije granice opet na galeriju i riješen problem.:lol::lol::lol:

vjeruj mi da mi je i to padalo na pamet.....alii jos uvijek cekam odgovor na pitanje:icon_smile:

Član
Dzeniii je napisao(la):
Streethunter28 je napisao(la):

vjeruj mi da mi je i to padalo na pamet.....alii jos uvijek cekam odgovor na pitanje:icon_smile:

nemoj zaboravit zalijepit BiH nalju na BIKE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Član
Nemoj brate preko svitave nikako hh tamo ti je katastrofa put jos mozes izgrebat auto i sve , ides fino preko granice zapisu te tamo da si preveo bajk i isto tako se vratis sve normala,tako su i meni isto kad sam prenosio televizije u kucu ;) a iskreno nikad mi nije napamet palo da preko svitave se zaputim;)

Član
aaamaa ljudi boziji ,,,,mene brine da mi nece carinik reci moras imat originalnu galeriju onu za bicikla:icon_question:

aa ako bude zapelo ,,skidam ga i vozim se s biciklom preko granice;)

Član
ma ako te toliko pritisne onda mu prodaj biciklo uzmi 10-15maraka i lagano ha ja,sta reci druze,jesam ti pomogo komsiski et sad mozes rahat spavat :cool:

Član
edo_benz je napisao(la):
ma ako te toliko pritisne onda mu prodaj biciklo uzmi 10-15maraka i lagano ha ja,sta reci druze,jesam ti pomogo komsiski et sad mozes rahat spavat :cool:

:icon_eek:cuj 10-15 maraka puuu jbt pa imam ja sta jest u kuci....biciklo imam j*es ono zlajino:icon_smile: