Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
N1troTDI: neki dan vidio u bos brodu na granicnom prelazu onog raptora što je dragon snimio što to bruji N1troTDI: hahah soffa: evoo ovg sam nasao rodjaku soffa: nebojsa Anes_mo: lik to imas orginal keca gti ? Nebojsa_GTD: cujes malik Nebojsa_GTD: fin ovaj ma Lik: Ja original EG Nebojsa_GTD: da je meni ubosti nekog da je pre bio gti a da je sad sinut dizel pa posle da ja to vracam na fabriku a da sad ga vozam kao dizela Anes_mo: dobro motor Anes_mo: nego auto kao auto Nebojsa_GTD: ma lik slusaj Carbon.: registruj se na ovaj forum http://www.vw-club.rs/forum/ Carbon.: mozda nadjes k glavu Carbon.: u srbiji doduse Nebojsa_GTD: imas na vw-club.rs forumu ma Lik: Uzeo polovnog al bez k glave je. Carbon.: nebojsa jel hoces dizela keca gti ili dvicu Nebojsa_GTD: i potrazi gedora ili sciroccog60 clanove oni bi trebali imat. Anes_mo: cek ti nasao motor 1.6 a u obicnog keca ubacujes ?
Anes_mo: da table Anes_mo: + jednog na stranim Nebojsa_GTD: u sarajevu sa tdi motorom onda u varesu ima g60 i ima ovaj vr6turbo soffa: tajj je crveni ako se ne varam soffa: tdi Nebojsa_GTD: da crvenj Nebojsa_GTD: bilo je na forumu price oko njega Nebojsa_GTD: i da ima 4ti u ljubuskom od clana foruma al slupan Carbon.: crveni je od nidala kourbage Anes_mo: ima ti u sarajevu crveni dizel ovaj gore vr6 turbo u ljubuskom crni g60 i onaj bijeli na talijanskim tablicam Carbon.: ima i 5 zeleni Carbon.: al ne znam gdje Nebojsa_GTD: stani to je onda 6 komada Nebojsa_GTD: 5* Nebojsa_GTD: u ljubuskom imaju 2 sarajevu 1 varesu 1 i onaj italijan bijeli Carbon.: nez sto talijana racunate Anes_mo: koja 2 u ljubuskom ? Carbon.: kako u ljubuskom 2 Nebojsa_GTD: pa imas ovog vr6 i imas jos jednog havarisanog Duke_Of_Harlem: Narančasti u oriđiđi stanju je bio od rahmetli Vahidina ne znam sad gdje je to auto
soffa: Aa bio je na piku crveni imao te prosirene blatobrane kao na rally a naprijed farovi okrugli Anes_mo: nije taj rally Nebojsa_GTD: taj je iz ugljevika blizu mene bio gti pa ubacen dizel i uradjdn kao ralys soffa: Paa znam neka kanta all et zali boze moga je se srediti Anes_mo: vise ima rally golfova nego keceva gti Anes_mo: Nebojsa_GTD: pa to i ja sad gledam nabrojasmo 7 komada Carbon.: meni nije jasno odakle kamare spucknapf volana po piku Anes_mo: sacekaj jos malo bice ih 10 Carbon.: a nijednog keca gti stare tipe Carbon.: kojih su i volani Anes_mo: ma nisu u gti-u samo bili Anes_mo: ja sam imao 3 komada soffa: Maa ima i keca ba negdje se kriju soffa: Ja htio da kupim glx kec sa tim volano, i gti lip Anes_mo: ja znam za jednog u orginalu ali taj covjek bi pristao samo da gamjenim svog za njegovog Nebojsa_GTD: ja prekuce isao na sisanje i parkiram se kraj nekog keca faza raspada i kako sam izlazio iz auta pogledam u keca kad onaj snup volan kako vec a kec onako nine nesti Anes_mo: nece pare soffa: Ima na piku i sad daje mi lik 1200 Nebojsa_GTD: u bijeljini sam nasao 2 golfa amerikanca jedan ce oplakat za stoppve
Nebojsa_GTD: jedan plitki jedan duboki branim Anes_mo: ima ovdje u mene u komsiluku Anes_mo: duboki branici narandzasta svjetla na blatobranima soffa: Aaa kad mi spommenes Us hoce nesto da mi bude Carbon.: aaaaaj hocu branike plitkeeeeeee USA Anes_mo: u extra stanju soffa: Da mi je mk1 ili mk2 Carbon.: nebojsa gdje je taj parkidan da mu skinemo branike Nebojsa_GTD: ovaj duboki branik ima us markere i us stopove a onaj plitki ima usa prednji i zadnji blitki branik u usa stopove soffa: To oba keca Nebojsa_GTD: dođi u Bn da ih orobimo jedno vece znam gde su parkirana oba haha Nebojsa_GTD: dvojke Anes_mo: kec us ruzan Anes_mo: ni nasto ne licu Anes_mo: lici* Nebojsa_GTD: i da ovaj s dubokim ima i trece kociono svetlo na sajbi gore soffa: Jaoo ja kontam od zadnjeg branika praviti prednji Us Nebojsa_GTD: bila je dvojka na piku 800km amerikanax sa smedjom unutrasnjosti i branicima Carbon.: kupio je billy agic Carbon.: prekucan je bio pa ga rastavio u dijelove
soffa: Jaoo pa gdje su dijelovi Nebojsa_GTD: na piku pisalo kupac moke32 Nebojsa_GTD: bily sad radi neku dvojku ubicu Carbon.: moker32 je moj jaran Carbon.: to je samo za dojmove uradio Carbon.: billy je kupio tog golfa Nebojsa_GTD: aham soffa: Ljudi jel billy zivi samo od svoje.radione Nebojsa_GTD: ja et sve se kanim ds odem kod komsije na otpad i prerovim sve ds vidim.ima li sta retko Nebojsa_GTD: radi 15god samo dvojke kecevi soffa: Dobro ovo za humanitarne.svrhe svaka mu cast Carbon.: niko ne zna sta billy radio stvarno soffa: Covjek sad svoju popularnost koristi da pomogne deugima mislim svaka cast Nebojsa_GTD: ksd sam bio poslednji put kad je selio otpad stoji skoljka od keca unutra plava unutrasnjost i knee bar i otisla u zeljezo ja mislio knee bar skinuti al glupo mi bilo soffa: Maa ja bi sve skinuoo Carbon.: ima u SA kec 4 vrata org crveni enterijer soffa: Imal ko plava sjedista za dvice orginal Nebojsa_GTD: ovaj je bio 2 vrata ako de dobro secam i plavi enterijer sve i tabla i tepih i tapaciri i knee bar sivi soffa: Sjebao sam vozacevo all nije platno stradalo samo unutra ono soffa: Zelim opet da vratim orginal sjedista i da opet bude sve full plavo
Nebojsa_GTD: videcu ja u subotu sko budem isao znam da je radtavljena duja sa plavim enterijerom ostalo u duji ono plavo ispod pojaseva a videcu za sedista daj boze soffa:
soffa: Etoo Carbon.: vidjam na palama jedan zeleni golf 2 usa duboki branici Carbon.: topke nove Carbon.: blatobrani org al bez pozicija Carbon.: 3 stop svjetlo Anes_mo: golf kod mene ima gti sa 4 vrata Anes_mo: ve isto Anes_mo:
Carbon.: vidio danas golfa 2 sa ovim celicnim felgama od keca gti Carbon.: 5.5 jota Nebojsa_GTD: ovaj s plitkim usa branicima u prlicno rszjebanom stanju Carbon.: kakvi su mu branici Nebojsa_GTD: dobri Nebojsa_GTD: zmigavci citavi Carbon.: valjaju li mu stopke, blatobrani i pozicije?? Nebojsa_GTD: blatobrani euro Nebojsa_GTD: stopke dobre
Nebojsa_GTD: a ima jedna obicna dvica a ima samo markere sa strana americke Carbon.: to trebas nafatati i da kupis Nebojsa_GTD: videcu dok prvo resim.golfa Nebojsa_GTD: da l da ostane ili da ide dalje Carbon.: ako branike i stopke USA za neku finu cijenu dobijes prvo ih meni ponudi jesi cuo Anes_mo: koliko vrijede te us stoplampe ? Nebojsa_GTD: cekam druga da skupi pare 2550 sam mu rekao ako ne resim potrosnju prodacu ga ako resim da trosi 12l ostaje kod mene a to ako nafatam ne prodajdm haha vidio sam da je gepek otkljucan moram ponjeg euro lampe i samo nasarafat habhah soffa: https://www.instagram.com/p/BBNczbZtJyQ/ soffa: Lijep je i ovako Carbon.: iskreno vrijede 80 maraka Nebojsa_GTD: al ih ne mozes nac za te pare soffa: A stopke pa ispod 100km nema kod nas soffa: Cijene su od 150 pa gore Anes_mo: carbon dadnem ti ja 100KM za njih ako ih nadjes Nebojsa_GTD: pa ja kad bih vec prodavao usa stope uradio bih od gtia stakla rikverca i zmigavaca i vrede vise Anes_mo: znam gdje imaju jedne soffa: A kako sa instalacijo jel sve isto Anes_mo: konto malo zaradit ali eto neda mi se Carbon.: nije ista instalacija Carbon.: eh da ih nadjem stavio bi ih sebi na golfa
Nebojsa_GTD: to i mene interesuje ja miskim da n ih e Anes_mo: ja znam gdje imaju ali nebi imao zarade nikakve Carbon.: ima svaka sijalica svoj dzek ko za zmigavac dubokog branika Nebojsa_GTD: bil se mogle euro mogle napakovat na usa instalaciju odnosno na ono gde silajicd idu soffa: Jer sam vidio kad spaja da nije isto ni ono kuciste Anes_mo: bi Anes_mo: lahko je to napakovat samo ako ima kuciste Nebojsa_GTD: nije kuciste euro ima 3 sijalice dole ono 2 Carbon.: http://cdn02.trixum.de/upload2/9/u/9u3QMycEjafV137814065018P3457.jpg Nebojsa_GTD: ja mislim odnosno siguran sam Anes_mo: ako ima opzadi ono crno lagano je Anes_mo: ako nema i ne mozes Carbon.: vidi sliku Anes_mo: evo sto je carbon poslao ako imas sve ovo lagano je Anes_mo: ako nemas ovih poklopaca ili kucista od sijalica tesko soffa: Ee ovako nije problem Anes_mo: jer nije ista kao EU Carbon.: na USA stopke pase dzek od zmigavca dubokog branika soffa: A da nema onda smisliti nesto improvizovati Carbon.: isto se navrce
Nebojsa_GTD: ev kako izgleda bez jackova Nebojsa_GTD: a eto i cene na ebay Carbon.: je li ovo org GTI Anes_mo: org 1.6d moj Anes_mo: bio je ovakav gti sa 4 vrata bas nesto malo primjeraka soffa: Jebes ih nama kad su 400km bolje mi gewinde kupiti Anes_mo: