BEZOLOVNI I SUPER 1,48KM

BEZOLOVNI I SUPER 1,48KM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Cijene dole svi to vole neznam kakvo je stanje u ostalim krajevima BIH al od veceras bezolovni i super po 1,48 a dizel 1,79 loza 1,50 samo da potraje ovako......:cool::cool::cool:

Član
gdje je to dizel 1,79km????
Ja sam inace iz brckog,kakve li su tamo cijene,na antunovic i na OMV??zna li neko, erol il neko??posto sam do petka u tz...pa ne znam:)))

Član
CocaCola je napisao(la):
gdje je to dizel 1,79km????
Ja sam inace iz brckog,kakve li su tamo cijene,na antunovic i na OMV??zna li neko, erol il neko??posto sam do petka u tz...pa ne znam:)))

Put za Lončare i put za Orašje Bogičević pumpa isto 1,79

Legend
1.90 diesel....za benzin ne znam......ako jos nije palo , HVALA BOGU pa ide na bolje,....kad se sjetim ljeta.....sad je milina natankati kad se sjetis samo ...... auuu

Član
kako su navikali krizu što dolazi i ovo će biti skupo a i uvoznici goriva neznaju šta će jer kurs dolara varira pa se boje spustiti cijenu da nebi slučajno u minus upali , a što se tiče lopovluka to bez daljnjeg

Član
IGY, jel na ulazu u vogoscu prije Petrolove?? :icon_biggrin: jedino za tu pumpu ni ja ne znam kako se zove. ostale ti idu petrol, pa EP, pa el tarik, pa AME pa hifa u hotonju. inace znam da je neki dan na hifi dizel 1,85 bio, kolko je sad, nisam siguran... :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.