VR6Boki je napisao(la):Evo skoro isti izbor - Performance Car Of The Year, samo od strane autoexpressa, Porsche je najbrzi, al Ferrari pobjedjuje :icon_biggrin:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/performance_car/257452/performance_car_of_the_year_2010.html
Ovi nisu gledali samo track performanse, nego su uzeli jos neke stvari u obzir. Porsche 911 GT3 RS tek osmo mjesto, kazu odlican za staze, ali preekstreman za svakodnevnu voznju. Dobar plasman zauzeo i BMW-a M3 Competition - 5-o mjesto, a najvise me iznenadio Peugeot RCZ, zavrsio je cetvrti. Kazu jako otporan na understeer, bas se pitam sta je bilo sa onim sto je Tiff vozio, ono je bjezalo preko nosa ko mahnito. Da mu nisu zaboravili staviti prednje stabilizatore
GocaS6 je napisao(la):EVO magazin je Bog za ove testove. Nešto najobjektivnije što možeš pročitati o automobilizmu uopće. Kakva cijena kakve li gluposti ako već biraš Performance Car of the Year onda ga odaberi kako treba, ovi izbori su presmiješni :icon_eek:
Porschefan je napisao(la):A ljudi moji, Bosanci i Hercegovci, šta vam ja cijelo vrijeme govorim, PORSCHE je najbolji na svijetu i džaba sve drugo, ima još jedan favorit a to je Megane RS, drugi najbolji, FWD.....
GaRGa je napisao(la):Porschefan je napisao(la):A ljudi moji, Bosanci i Hercegovci, šta vam ja cijelo vrijeme govorim, PORSCHE je najbolji na svijetu i džaba sve drugo, ima još jedan favorit a to je Megane RS, drugi najbolji, FWD.....
Porsche-u svaka cast al kako ces renaulta snjim u istu recenicu
VR6Boki je napisao(la):Evo skoro isti izbor - Performance Car Of The Year, samo od strane autoexpressa, Porsche je najbrzi, al Ferrari pobjedjuje :icon_biggrin:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/performance_car/257452/performance_car_of_the_year_2010.html
Ovi nisu gledali samo track performanse, nego su uzeli jos neke stvari u obzir. Porsche 911 GT3 RS tek osmo mjesto, kazu odlican za staze, ali preekstreman za svakodnevnu voznju. Dobar plasman zauzeo i BMW-a M3 Competition - 5-o mjesto, a najvise me iznenadio Peugeot RCZ, zavrsio je cetvrti. Kazu jako otporan na understeer, bas se pitam sta je bilo sa onim sto je Tiff vozio, ono je bjezalo preko nosa ko mahnito. Da mu nisu zaboravili staviti prednje stabilizatore