Nelle_G Član 21.11.2011 #1 <iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/sl-IuxWEMVI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Ako niste pogledali, vrijedi odvojiti malo vremena... Odlicni su!
<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/sl-IuxWEMVI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Ako niste pogledali, vrijedi odvojiti malo vremena... Odlicni su!
E edoze Član 21.11.2011 #3 al sto zabacuje karavanu dizelku iznenadilo me ovo za jedinicu,kakva auta nabroja i onaj sepet mu najzabavniji
al sto zabacuje karavanu dizelku iznenadilo me ovo za jedinicu,kakva auta nabroja i onaj sepet mu najzabavniji
ArminM Član 21.11.2011 #4 mene nista ne bi zadovoljilo kao jedan ovakav touring model, patim za time ovaj 535d model mi je vrh svegami, jako dobar
mene nista ne bi zadovoljilo kao jedan ovakav touring model, patim za time ovaj 535d model mi je vrh svegami, jako dobar
technoGeek Član 21.11.2011 #7 OggyBoy je napisao(la): Kako ga VW ispuši na početku. BMW je zakon, što yes, yes! Kliknite za proširenje... Sta na pocetku, citav video ga pusi Dobar mu je izbor, ima i brzih sto je vozio, ali kao sto rece, zabava je bitna
OggyBoy je napisao(la): Kako ga VW ispuši na početku. BMW je zakon, što yes, yes! Kliknite za proširenje... Sta na pocetku, citav video ga pusi Dobar mu je izbor, ima i brzih sto je vozio, ali kao sto rece, zabava je bitna
TROUBLE_MAKER Član 21.11.2011 #9 Bmw...pojam za auto sa dobrim performansama! Zivotna zelja BMW 535i stariji od ovog za generaciju!
Porschefan Član 21.11.2011 #10 Osim EVO magazina Clarkson je jedina faca koja pogađa u "centar", nije bitna snaga i brzina koliko užitak i zabava u vožnji.
Osim EVO magazina Clarkson je jedina faca koja pogađa u "centar", nije bitna snaga i brzina koliko užitak i zabava u vožnji.
rinaldo Član 21.11.2011 #12 BMW je pokazao da osim što ima nabolje atmosferske motore na svijetu zna napravit i dobrog dizela a i sa turbacima se krenulo opasno !
BMW je pokazao da osim što ima nabolje atmosferske motore na svijetu zna napravit i dobrog dizela a i sa turbacima se krenulo opasno !
Nelle_G Član 21.11.2011 #13 rinaldo je napisao(la): BMW je pokazao da osim što ima nabolje atmosferske motore na svijetu zna napravit i dobrog dizela a i sa turbacima se krenulo opasno ! Kliknite za proširenje... I odlicne karavane pravi...
rinaldo je napisao(la): BMW je pokazao da osim što ima nabolje atmosferske motore na svijetu zna napravit i dobrog dizela a i sa turbacima se krenulo opasno ! Kliknite za proširenje... I odlicne karavane pravi...