Beograd - Sarajevo

Beograd - Sarajevo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Postoji svakodnevna linija izmedju Beograda i Sarajeva, ima varijanta sa glavne autobuske iz grada,
i imas iz CAPAj*A / Lukavice, ja sam tako felge dobio... uhodana je ruta, samo je upitno da li je tvoj kontakt iz Beograda voljan da branik ponese na autobusku stanicu...
Firma koja vozi je Kondor i mislim da ce te transport kostati izmedju 10 i 20KM, zavisno o kvarnjaku koji ti bude uzimao lovu.
Znas, branik je malo kabasta stvar, sve i da neko ide trasom BGD-SA, upitno je da li ce imati mesta da ti je preveze a i u Zvorniku na granici su neumoljivi sto se tice prenosa kabastog tereta...govorim ti iz dugogodisnjeg iskustva.

pa sta sad predlazes jel sigurno preko te varijante ?? ako jeste imas neki kontakt voljan je momak dovuc branik bilo gdje u Beogradu ja sam vec pare poslao samo treba on nekako da se prevuce kod mene

Cini mi se da bi to najlakse islo busem...Ako neko vozi autom to je bas bas uociljivo...Ili da uradis kao 1 moj prijatelj...Nasao neki krs branik stavio na auto, otisao u HR kupio nov branik stavio na auto taj stari baci u kontejner i nazad...

ma dosao mi je busem ovaj sad bodykit citav sto mi je na autu bez problema iz Zagreba al et izgleda da sad imaju problema radi toga , imam jos jednu opciju neka TNT firma ima tu relaciju u utorak cu da vidim s njima ako mogne

Član
Veruj mi da je najsigurnija i najjeftinija varijanta busem, samo idi gore u Lukavicu i raspitaj se prvo ko ce voziti, dogovori se vozacem i sacekaj bus da se vrati iz BGDa sa branikom... casti baju i to je to! ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.