bbs RS bmw m1

bbs RS bmw m1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ko voli BBs evo mu prilike da kupi :lol:
mislim da je 13J taman mjera... :cool:
http://cgi.ebay.de/13j-x-15-et58-BBS-RS-Felgen-BMW-VW-golf-MEGA-TIEFBETT_W0QQitemZ160396683856QQcmdZViewItemQQptZAuto_Felgen?hash=item2558632a50

Član
hehehe iste ko na sendrinoj kocki

7631_1138780631451_1285468389_30334226_2669130_n.jpg

Legend
dadao_style je napisao(la):
u biti ove bbs u njemačkoj nisu puno skupe ili se varam vidim ove 8 i 9 x15 400 eura 800 km realna cjena

hm.. mislim da i nisu tako bas jeftine.. a sto se tice ove kocke iz mostara sa ovim felgama, super izgledaju, samo sto mu je zadnja guma balonka, da je neki manji profil, super bi izgledalo..

Član
ha,ha :lol:
da vam ja kazem...
jedne BBs RM 012
6,5jx15"
8jx15"
sa gumama 195/45r15 (dobre)
u njemackoj cijena je oko 700eurica...
+ 60-ak evrica dostava do bosne...
pa ko voli nek izvoli...
a recimo BBs E30 8jx13" cijena sa gumama dostize cijene i do 1400-1500e

Član
nije prvise
ako moze smece od brock felga i tomason i sta jaznam sta sve ne ovih sminkerskih felga koje samo kobiva lice na nesto a imaju kvalitetu govneta na suncu i imaju cijenu od cca 150-200 jevreja po komadu zasto onda jedan bbs rs koji slovi za jednu od najkvalitetnijih felga sto postoje nebi imao tu cijenu?

Član
bmwscaner je napisao(la):
nije prvise
ako moze smece od brock felga i tomason i sta jaznam sta sve ne ovih sminkerskih felga koje samo kobiva lice na nesto a imaju kvalitetu govneta na suncu i imaju cijenu od cca 150-200 jevreja po komadu zasto onda jedan bbs rs koji slovi za jednu od najkvalitetnijih felga sto postoje nebi imao tu cijenu?

Nisam mislio na cijenu uopste nego na sirinu :$

A mislim , meni je BBS no.1 felga

Član
i ja stojim iza toga da te felge nisu skupe...
kao ni carline,schmidt,tramont,htn,pls...
to su felge koje vrijede,a sto mi nemamo para... to je druga tema...

Član
DiAbLo je napisao(la):
bmwscaner je napisao(la):
nije prvise

Nisam mislio na cijenu uopste nego na sirinu :$

A mislim , meni je BBS no.1 felga

i bolje ti je da si na sirinu mislio hehehe

pa cuj svi bi se ebali da im ne udje :) svi gledaju po netu slike auta sa nekim ebenim felgama sredjenim spoliranim ovo ono i kad kazes 1000eura za ful sredjene bbs gleda te neko ko da si mu babu pregazio :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.