Trozic Član 14.06.2008 #4 ja sam se prijavio novi sam član jel sad da skinem sliku BG V par 3 i kad uradim pošaljem kao private mesage ?
ja sam se prijavio novi sam član jel sad da skinem sliku BG V par 3 i kad uradim pošaljem kao private mesage ?
Remblender Član 14.06.2008 #6 Sretno svima.... Imam neki kurs u subotu i nedelju, a u ponedeljak imam ispit...... ali odradit cu nesto....
Sretno svima.... Imam neki kurs u subotu i nedelju, a u ponedeljak imam ispit...... ali odradit cu nesto....
knoxville Član 14.06.2008 #7 1. sretno svima 2. svidja mi se rad koji je mene zapao 3. vidimo se u sljedecem krugu
renault R-5 Član 14.06.2008 #8 evo da upitam na koji se nacin biraju parovi i slike koje se obradjuju
Anais Član 14.06.2008 #9 Parovi slucajnim odabirom (napisana imena na papir i ubacena u neku posudu) A auta bira glavni sudija, u ovom slucaju RYU
Parovi slucajnim odabirom (napisana imena na papir i ubacena u neku posudu) A auta bira glavni sudija, u ovom slucaju RYU
Ryu Član 14.06.2008 #10 slucajni izbor ko sto rece Anais... i auto na isti nacin (prvo izaberem nekih 10 slika,pa sta ispadne kome od toga) znaci nema namjestanja i klubovi iz iste drzave ne mogu se srest do 1/2 finala
slucajni izbor ko sto rece Anais... i auto na isti nacin (prvo izaberem nekih 10 slika,pa sta ispadne kome od toga) znaci nema namjestanja i klubovi iz iste drzave ne mogu se srest do 1/2 finala
renault R-5 Član 14.06.2008 #11 hehe ma znam da nema namjestanja, neg me zanimalo kako se to bira hvala na objasnjenju
Remblender Član 15.06.2008 #12 Koliko ce biti kasnjenje (produzenje roka)... da se bezveze ne nadam odma rezultatima......???
Trozic Član 15.06.2008 #13 kad budem htio slati sliku na PM jel da je postavim na neki link i dam adresu ili?
MagNum_VTDI_GTI Član 15.06.2008 #14 Trozic je napisao(la): kad budem htio slati sliku na PM jel da je postavim na neki link i dam adresu ili? Kliknite za proširenje... a neg kako si ti mislio....hostas je i das link... sretno svima...
Trozic je napisao(la): kad budem htio slati sliku na PM jel da je postavim na neki link i dam adresu ili? Kliknite za proširenje... a neg kako si ti mislio....hostas je i das link... sretno svima...