Barracuda Cult 8,5X18" - SAVJET

Barracuda Cult 8,5X18" - SAVJET

Legend
Znaci zanima me Vase misljenje o ovim felgama, i imali neko iskustva sa njima. Kvalitet i slicno i naravno cijena

Prilozi

• Cult_DS_2.LRG_jpg.jpg
    Cult_DS_2.LRG_jpg.jpg
    59,3 KB · Pregleda: 12
Član
kolega imao 2 modela baracuda felga na c klasi novoj i kaze da su obicno smece jako osjetljive felge i dosta lomljive :) dakle na nase bosanske ceste nije preporucljivo
po meni obicna sminkerska felga teska i nezgrapna :)

Član
e on je u njemackoj kupovao tako da neznam kolko ti igra cijena :) nadji na ebay koje zelis pa mi link posalji mozda mogu srediti neki prevoz ako bude kolega voljan da to poveze

Legend
bmwscaner je napisao(la):
e on je u njemackoj kupovao tako da neznam kolko ti igra cijena :) nadji na ebay koje zelis pa mi link posalji mozda mogu srediti neki prevoz ako bude kolega voljan da to poveze

Hvala ti puno na ifno, korisne su, pogotovo za prevoz, al kasno vec su mi na kolima, model je cult

ma fino ce cucati,i ja sam cuo da su osjetljive i teske ali reko nek prvo neko prije mene kaze jer licno nemogu dati "informaciju iz prve ruke"....ali prelijepe su ;)
nek je sa srecom druze,i da dugo nebudu svom glasu vjerne :icon_smile:

a cijena (taj drug ihj e platio za 5x112/18")1500KM sa dobrim gumama...one su cini mi se 8,5 jota...gume su bile 245 35 18 ko nove...ako ti sta znaci... :icon_smile:

a cijena (taj ih je platio za 5x112/18")1500KM sa dobrim gumama...one su cini mi se 8,5 jota...gume su bile 245 35 18 ko nove...ako ti sta znaci... :icon_smile:

Legend
Sto se tezine tice ovo su mi najlakse felge koje sam imao, a promjenio sam 4 seta 18ki od tog dva fabrickih, cak su teze 17ke one sto sam imao. A sad sto se tice izdržljivosti budem vidio.

tnx na info o cijeni,.. nove kostaju 303eura kom bez pdv, to sam sad izguglo

Član
Ja se vozim na Barracudama vec skoro 2 godine i znala se i poneka rupa pogoditi, ali nikad nisam imao ni jedno jedino ostecenje. Malo, ali sasvim malo je na par mjesta lak popucao i poceo se guliti, ali nakon 2 godine voznje to je sasvim normalno i desice se na bilo kojoj felgi.
Ja sam prezadovoljan njima. Nadam se da ces i ti biti ...

Legend
mtopic je napisao(la):
Ja se vozim na Barracudama vec skoro 2 godine i znala se i poneka rupa pogoditi, ali nikad nisam imao ni jedno jedino ostecenje. Malo, ali sasvim malo je na par mjesta lak popucao i poceo se guliti, ali nakon 2 godine voznje to je sasvim normalno i desice se na bilo kojoj felgi.
Ja sam prezadovoljan njima. Nadam se da ces i ti biti ...

Malo si me oraspolozio, na pocetku kako mi rece, reko sj*a se pravo sa njima, a svidjaju mi se skroz.

Legend
vidio veceras focusa,i odlicno mu stoje felge sto je i najvaznije,jos u bijeloj varijanti,extra:cool: