Baci sisu da se igramo ....

Baci sisu da se igramo ....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Baci sisu da se igramo: Jodie Marsh proslavila svoj 30. rođendan,

thumbnail.ashx

jodiemarshmalaPIXSELL.jpg

jodiemarshmanjaPIXSELL.jpg

ODIE MARSH, engleski model i televizijska zvijezda, ovih dana proživljava najbolje razdoblje u svome životu. Osim božićnih i novogodišnjih blagdana Jodie je ovih dana proslavila svoj 30. rođendan. Sudeći po slikama sa njezine zabave starleta nije nimalo sazrela, usprkos već "ozbiljnijim" godinama. Međutim, model koji je poznat po ekstravagantnom oblačenju ostala je vjerna svom (ne)ukusu.

Jodie ima tetovirana lica Michaela Jacksona, Buddyja Hollya i Chucka Berryja

Odjevena u jedan od najsmješnijih outfita ikad, leopard kravatu, cilindra na glavi, visokim lakiranim čizama i oskudnog grudnjaka koji pokriva samo bradavice, Marsh je otkrivala sve svoje tetovaže koje uključuju lica Michaela Jacksona, Buddyja Hollyja i Chucka Berryja, ali ne samo njih. Naime, njezino osebujno poprsje zbog kojeg je tako i popularna i nije baš previše skrivala. U klub Essex, gdje je slavljenica provela glavninu večeri, došla je u pratnji svoje cure.

"Moja Nina je jako seksi", otkrila je Jodie svoje lezbijske sklonosti

Naime, Jodie je u lezbijskoj vezi s Ninom, koja se za ovu prigodu odjenula u bivšeg gitarista Guns N' Rosesa, Slasha. "Imala sam previše muškaraca koji su bili govna i sad mi je jasno zašto žene žele postaju lezbe. Jednostavno dođeš do te točke kada ti je dosta muških debila i počneš tražiti sreću negdje drugdje", otkrila je manekenka."Moja Nina je jako seksi. Kada smo se upoznale pitala me želim li izaći s njom, ja sam pristala. Mislim da je stvarno super cura i odlično se ljubi. Osjećam se ugodno uz nju", ispričala je o svojim lezbijskim početcima.

IGY

Član
uuu Daki opasno si se popravio
dakako postaces mnogo drazi ekipi iz ekpie bacaca (nodi, bulex, adma, shcumi, chuza, igy i nadam se da nisam koga zaboravio)

Legend
IGY je napisao(la):
uuu Daki opasno si se popravio
dakako postaces mnogo drazi ekipi iz ekpie bacaca (nodi, bulex, adma, shcumi, chuza, igy i nadam se da nisam koga zaboravio)

Tema i jeste ciljana :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.