Bacala pse u rijeku

Bacala pse u rijeku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Snimka djevojke iz Bosne koja utapa štence bacajući ih u rijeku obišla je svijet. Ili bolje rečeno svjetske društvene mreže.

Naime, prije nekoliko dana je na YouTubeu osvanuo video koji prikazuje ovaj čin na kojem protagonisti komuniciraju na hrvatskom jeziku s jakim bosanskim naglaskom. Nakon velike graje koja se oko toga digla, video je vrlo brzo uklonjen s YouTubea no ubrzo su ga se dokopali pripadnici internetskog forum '4chan' - poznatih internetskih "terorista".

Pripadnici ovog foruma poznati su, među ostalim, po velikoj dovitljivosti i umješnosti u prikupljanju informacija o bilo čemu . 'Chanovci' su često napadali pojedince i tvrtke neodgovornog ili kriminalnog ponašanja (poznate su priče o 4chanovcima koji su raskrinkali identitete pedofila, doveli do živčanog sloma ženu koja nije pokupila s ulice fekalije svoga psa itd.), a 2007. ih je jedna američka televizijska postaja pod vlasništvom Fox-a proglasila gorom nepogodom od terorista.

Uglavnom, ti i takvi 4chanovci zainteresirali su se za slučaj utapanja psića i do sada je već isplivala informacija kako su protagonisti ovog videa stanovnici Bugojna. Po pisanju T-portala navodno se na jednom od hrvatskih foruma javio brat bosanske djevojke koji je njihove postupke objasnio time što se u njegovom dvorištu okotila kuja koja na sebi nosi milijune bolesti, pa je radi očuvanja svog zdravlja i ostalih odlučio psiće baciti u rijeku'. Čeka se reakcija nadležnih tijela

http://www.24sata.info/vijesti/crna-hronika/41891-Osvanula-stravicna-snimka-Djevojka-BiH-bacala-stence-rijeku.html

Član
Tužno je na šta su neki ljudi spremni, no imamo i većih problema od par psića koji su završili u rijeci. Cijeli svijet se zgražava na ovo, nek se zgražava na svoje kapitalističke vlasti koje su dovele do sljedećeg:

GLAD U SVIJETU: ČINJENIČNO STANJE

- U Africi, Aziji i Latinskoj Americi, oko 500 milijuna ljudi živi u, kako to svjetska banka naziva, potpunom siromaštvu.
- Svake godine 15 milijuna djece u svijetu umire od gladi.

Ne vidim svrhu da se navodi nacionalnost djevojke koja je ovo učinila. Bilo je i prije ovakvih tema, nisam nigdje vidio da je itko napisao da su određene stvari učinili Bošnjaci ili Srbi, nego građani Bosne i Hercegovine.

p.s. Osuđujem ovakve stvari, da me netko krivo ne shvati, no mislim da nisu vrijedne spominjanja, ni komentiranja

Član
ma nek idu u 3 materine oni i psi mačke zivine svakakve
vise se brinu oko nekakve gamadi nego za ljudske zivote ma marš

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Tužno je na šta su neki ljudi spremni, no imamo i većih problema od par psića koji su završili u rijeci. Cijeli svijet se zgražava na ovo, nek se zgražava na svoje kapitalističke vlasti koje su dovele do sljedećeg:

- U Africi, Aziji i Latinskoj Americi, oko 500 milijuna ljudi živi u, kako to svjetska banka naziva, potpunom siromaštvu.

Ne vidim svrhu da se navodi nacionalnost djevojke koja je ovo učinila. Bilo je i prije ovakvih tema, nisam nigdje vidio da je itko napisao da su određene stvari učinili Bošnjaci ili Srbi, nego građani Bosne i Hercegovine.

p.s. Osuđujem ovakve stvari, da me netko krivo ne shvati, no mislim da nisu vrijedne spominjanja, ni komentiranja

Svaka cast, dao bi ti plus za ovo. Nek' se niko ne ljuti, al' istrij*io bi psecu populaciju (navodim ih kao primjer) kad vidim koja se paznja pridaje necemu ovakvom, a toliko vecih, ljudskih, problema ima u svijetu....

Član
ZELA GTI je napisao(la):

Slažem se i ja sa tobom, ali to nije razlog sad da se pobiju sve životinje na svijetu. Nisu oni jadni krivi ni za šta, mogli su ih nekome pokloniti ili dati u ustanovu koja postoji za to, a ne ovako ih pobiti i još se sprdati sa tim. Ne kažem da ovome treba poklanjati toliku pažnju pored mnogo većih problema i u svijetu, a i kod nas, ali nije ovo u redu.

Član
slazem se sa trizom i ostalima ali ovo je van svakakve pameti, :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
jasno je da koriste hrvatski jezik sa jakim bosansko-hercegovačkim naglaskom. :icon_question: ***** im matere novinarske nepismene nacionalisticke retardirane :icon_mad::icon_mad:
Koje su nacionalnosti bili kerovi aaaaaaaaaa :icon_question:
zao mi je cukica ali imamo mi puno vecih problema

Super Moderator
j*em joj sve joj j*em retardirano.... ja debiluse sta je ovo majko moja
necu da pisem ovdje al j*o sam joj sve seosko

Član
Naspram miliona i miliona gladnih ljudi, te drugih problema oni se oko pasa zamaraju, treba ali ne dizati neku huku oko toga... usput da nabijem ovu nasu sapu u ze, pasa jos malo pa ih vise nego ljudi, zimi bez kakvog stapa/petardi ne mozes izaci... ali nek su ih ko kastrirali, sto bi rekli, gospodjo nece mene pas ""bat, ali hoce ugrist.... :icon_rolleyes:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.