Šta je novo?

Ask question

Ask Questions and Get Answers from Our Community

Answer

Answer Questions and Become an Expert on Your Topic

Contact Staff

Our Experts are Ready to Answer your Questions

Aux kaseta, radi samo desna strana

hoster

Član
Učlanjen(a)
26.10.2016
Poruka
50
Reaction score
2
Poena
8
Starost
25
Lokacija
Milici
Auto
Golf 4
Kupih ovu neku kasetu, cinila mi se ok ali kad je ubacim u radio, svira samo desna strana. Pokusao sam rijesiti promjenom balansa, da pojacam lijevu stranu a desnu smanjim ali lijeva se uopste ne cuje.
Onda sam uzeo obicnu kasetu da testiram radio, zvuk radi na obe strane sto znaci da nije do radija.
Otvorio sam aux kasetu i aux je sa 3 zice spojen na onu glavu i sad ne znam sto ne radi?

Golf 4 gamma model radija, kaseta mi je u autu, ako treba slikacu. Malo sam i one zupcanike okreto, nemam pojma ali nije bilo razlike. Probao sam na 2 telefona i na neki aux blutut adapter i na sva 3 uredjaja samo lijeva strana radi sto znaci da nije do uredjaja i kompatabilnosti utora nego do kasete.
I probao sam u drugom autu i ista stvar, samo lijeva strana radi, sto znaci da je 100% do kasete.

I sad dok jedna strana radi, na telefonu mogu maximalno do jedno 55% pojacati zvuk, preko toga pocinje da krci bez obzira koliko smanjijo na gamma radiu. Pa me interesuje, sledece:
Sta utice na kvalitet zvuka? vidim neko pise da je neka kvalitetnija kaseta neka nije.. Sta tu ima da utice na kvalitet? Je li ona glava limena sto radi kontakt sa radiom ili aux kabal? Mislim da je svaki aux dobar da ispuni te neke nize zahtjeve koje gamma pruza jer to nije neki sad radio iz novog auta, poprilicno je stara... I ako ne rijesim problem, koju bi kvalitetnu kasetu uzeo koja daje dobar zvuk?
 
Poslednja izmena:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top