Automehanicarska radnja Mostar...

Automehanicarska radnja Mostar...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Treba mi mala pomoc, trebam da izvrsim zamjenu opruga sa auto na auto, u Mostaru, nalazim se sa likom na pola puta.... pa mi treba neka preporuka gdje to mogu obaviti... da bude sve po ps-u naravno...
Mozete ovdje staviti neki broj, ime ili slicno...

Hvala

BHT Ovisnik
ja ti predlazem mog mehanicara Jakova (Ravla),vec dugi niz godina je radio u mene u garazi,odlican majstor,nije skup,mislim da ce ti ga i zela predloziti

063/883-676

zovni i reci da te Marko Knjezevic preporucio,cisto da zna da nisi tek tako cuo ;)

p.s. ja nemam nikakve provizije tu da se razumijemo:D

Član
Miro "Perke", lik je tako sitnicav sto se tice radje da pocne meni na nerve ici :D

063/313-955

Ne moras govoriti ko ti je rekao broj, jer obicno moje ime izaziva lavinu Bogova, Isusa i slicnih licnosti po kalendaru :lol::lol::lol:...zezam se :cool:

Član
E hvala momci, budem onda zvao nekog od njih... :)

CoL3 je napisao(la):
ja ti predlazem mog mehanicara Jakova (Ravla),vec dugi niz godina je radio u mene u garazi,odlican majstor,nije skup,mislim da ce ti ga i zela predloziti

063/883-676

zovni i reci da te Marko Knjezevic preporucio,cisto da zna da nisi tek tako cuo ;)

p.s. ja nemam nikakve provizije tu da se razumijemo:D

;)

Član
Zela svaka cast, drago mi je da smo se upoznali, a svaka cast i mehanicaru, sinoc me zvao da vidi jesam li sigurno stigao u Sa..;);) Kapa dolje.. i tebi i njemu a i cole-tu;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.