Autodijelovi "Francuz" Tuzla - Miladije?

Autodijelovi "Francuz" Tuzla - Miladije?

Član
Zanima me ako neko zna nesto vise o ovoj firmi, je li neko kupovao nesto kod njih i slicno.

Hvala ;)

Član
redovno održavao svog megana a sad firminog gerlinga,raja OK, bez problema ikada ikakvih....;)

Član
Drago mi je da se javio neko sa takvim iskustvom, jer trebam nesto da radim, i izmedju ostalih provjeravao sam i kod njih, bili su mi najpovoljniji sto se tice cijene, pa me zanimalo kakav kvalitet usluge daju.

Hvala Elvise, ako ima jos neko da je radio nesto kod njih bilo bi mi drago da napise svoja iskustva ;)

Član
aServis je napisao(la):
A gdje je taj francuz?
Miladije-Vilusici, danas sam bas bio na kafi sa prijateljem, kaze da sve njegove kolege s posla koji imaju francuska auta voze kod njega auta na popravku i slicno.

Mladen Jozeljic zvani Francuz je ljudeskara kakvog Tuzla tesko da ima..Servis skroz OK, momci koji rade su provjereno dobri ..Sto se tice djelova najpovoljniji je, kvalitet je skroz OK u odnosu na cijenu. Covjek jako uljudan, ljubazan..Ja kod tog covjeka kupujem dijelove vec vise od 5 godina, i nemam zamjerki nikakvih..

Nalazi se preko puta bivse carine, lijevo gledano iz pravca Tuzle..Kod autopraonice Š&A (gdje je u toku gradnja benzinske pumpe kod izvora).

Član
roki_actros je napisao(la):
Mladen Jozeljic zvani Francuz je ljudeskara kakvog Tuzla tesko da ima..Servis skroz OK, momci koji rade su provjereno dobri ..Sto se tice djelova najpovoljniji je, kvalitet je skroz OK u odnosu na cijenu. Covjek jako uljudan, ljubazan..Ja kod tog covjeka kupujem dijelove vec vise od 5 godina, i nemam zamjerki nikakvih..
Cudno, slicne rijeci sam bas danas cuo o tom covjeku, da nisam mozda s tobom danas pio kafu :D:D:D

Nisi sigurno ;) Tko god je covjek, nista ruzno o Mladenu nema i nece reci..Samo posteno i iskreno izneses svoje misljenje i 80% ljudi koji poznaju Francuza ce ti reci isto ili slicno sto sam ti ja rekao.