Auto otpad Brcko - Bijeljina?

Auto otpad Brcko - Bijeljina?

Član
Sutra idem na jedan put za Brcko, preko Bijeljine pa me zanima ima li tamo neki citroenov otpad, jer su cene kod vas jeftinije, a treba mi par sitnica, a imam neku dokonu paru? Taman i da sipam pun u bijeljini :)

Član
Ne bih ti znao reci dal ima specijalno za citroen al cinjenica je da ima dosta otpada u okolini Bijeljine pa vlajda nesto nadjes a sto se tice goriva pojeftinilo,cini mi se da ti vozis benzinca(bezolovni ti je 1,86KM) :) to ti je negdje oko 102 dinara.

Član
vladica85 je napisao(la):
Ne bih ti znao reci dal ima specijalno za citroen al cinjenica je da ima dosta otpada u okolini Bijeljine pa vlajda nesto nadjes a sto se tice goriva pojeftinilo,cini mi se da ti vozis benzinca(bezolovni ti je 1,86KM) :) to ti je negdje oko 102 dinara.

Hvala na info, kod nas 119.4...taman ide pun;)

Sto se tice cijena mislim da su u Brcom najeftinije(goriva) a sto se tice otpada, ima njih nekoliko, mada iskljucivo za citroen nema!

Član
dellas je napisao(la):
dellas je napisao(la):
Nisam pronasao otpad, ali jesam bezolovni za 1.80 (oko 95 din) sto je fantasticno;)

Gdje si nasao za 1,80km ?

Izmedju Bijeljine i Brckog, petric se zove pumpa;)

:lol: Pazi kad sam znao da si kod njega,on je najjeftiniji al zato mu je gorivo shit teski al ako ti motor nije previse osjetljiv na lose gorivo onda super,izdrzace nekako:cool:

dellas je napisao(la):
dellas je napisao(la):
Nisam pronasao otpad, ali jesam bezolovni za 1.80 (oko 95 din) sto je fantasticno;)

Gdje si nasao za 1,80km ?

Izmedju Bijeljine i Brckog, petric se zove pumpa;)

:lol: Pazi kad sam znao da si kod njega,on je najjeftiniji al zato mu je gorivo shit teski al ako ti motor nije previse osjetljiv na lose gorivo onda super,izdrzace nekako:cool:

Ja sipam na Petricu u Brckom dizela vec duze vrijeme i nikakvih problema:)

Član
Imala je jos jedna gde je bilo 1.80, znao sam da je neka kvaka cim je svuda 1.88, izdrzace nekako, skoro sam menjao filter;)