auto oko 2 RPM trza

auto oko 2 RPM trza

BHT Ovisnik
ovako,ima problem,naime znao sam od prije za njega,auto mi kada lagano polazim oko 2000 obrtaja malo zatrza,,prijatelj mi kaze da je njemu bilo do kablova sto provode struju do svjećice,vec sam postavljao slicnu temu,pa me zanima jel moze biti to do toga,jer i majstor kad sam radio veliki servis malo ih je ocistio,kaze 3 su zahrđale,ako ih promjenim hoce li mi se problem rijesiti jer trebam plin stavljati pa da sve to bude ured:icon_smile:

usput,svakako cu to uraditi al da pitam jel do toga,naime klima mi savršeno radi,al jucer na moru bio u guzvi i to sam tek tada primjetio,na velikoj vrucini kada stojim klima mi pođe slabije dosta hladiti,kao i bez nje,jel to znak da je treba napuniti,jer kada nastavim voziti dalje,onda opet hladi:icon_smile:

hvala:icon_smile:

BHT Ovisnik
kako mislis normalno,normalno da mi ne hladi kad stojim:icon_confused: ili normalno sto je treba napuniti:icon_smile:

Početnik
CoL3 je napisao(la):
kako mislis normalno,normalno da mi ne hladi kad stojim:icon_confused: ili normalno sto je treba napuniti:icon_smile:
nebrini se nista sto se tice klime,u porodici smo imali vec 6 auta sa klimom i svakom je bilo tako,na pasatu sam nedavno napunio pa je opet ko u tebe,ugl nemoj se brinut sto se tice klime to je normalno jer nema strujanja zraka ;)

BHT Ovisnik
to mi bas i nije normalno:D isao sam i s ujakom iz njemacke,pa vise puta u guzvi smo čekali,audi a4 2001g. pa uvijek isto hladi,i u caddy-u i touranu i a6 uvijek isto hladi,jer nema mi logike,klima ima kompresor i ostalo sto konstantno treba da hladi,ovako cekam i topim se u autu,davao i gasa i sve,opet nista,tek nakon sto smo posli poče hladiti

Početnik
CoL3 je napisao(la):
to mi bas i nije normalno:D isao sam i s ujakom iz njemacke,pa vise puta u guzvi smo čekali,audi a4 2001g. pa uvijek isto hladi,i u caddy-u i touranu i a6 uvijek isto hladi,jer nema mi logike,klima ima kompresor i ostalo sto konstantno treba da hladi,ovako cekam i topim se u autu,davao i gasa i sve,opet nista,tek nakon sto smo posli poče hladiti

msm ja ti govorim iz svog iskustva i tako je uvijek bilo,a i neki dan sam citavu klimu testirao,dezinficiro,napunio,i kako serviseri kazu vakumiro ili sta vec i opet kad stanem malo otopli zrak nije ono leden kao kad vozim,zato nemaj brige i uzivaj ;)

Član
Ma to se i kod mene u Fabiji dogadja, magnetna klapna zamrljana i onda budalesa, cas grije cas hladi...:icon_rolleyes:

Samo kad u mene pocne grijat moram ugasit auto da se "razmagnetise", i onda opet hladi ko na Sibiru ;)

BHT Ovisnik
u mene uvijek hladi,al cim stanem u mjestu koji minut oslabi,hladi kao da nema klime

pa otidji provjeri freon najprije dal imas dovoljno kasnije ako nebude uredu provjeri ostale stvari po komperesoru od ulja lezajeva itd itd bar je to danas lako sredit ;)

BHT Ovisnik
dadao_style je napisao(la):
pa otidji provjeri freon najprije dal imas dovoljno kasnije ako nebude uredu provjeri ostale stvari po komperesoru od ulja lezajeva itd itd bar je to danas lako sredit ;)

to sam i naveo da cu to prvo pogledati,otici cu do frigosa,oni pune klime pa valjda mogu vidjeti ima li freona:icon_smile:

Član
klima ako je ispravna treba uvijek da hladi... pa i kada je servisiraju, "testiraju" da ostave auto na suncu, upale klimu i vide kako hladi, neces na autobanu testirat, i "toshiba" tada solidno radi :D
al evo sada kako su ove vrucine, stalno neko po servisima jer nije zadovoljan klimom, djaba, godine uticu na sve... al da se danas to sredit, na svakom cosku servisiraju klime

@tibore nije cudo sto se kod fabije, pogotovo starije desava kada je smetlje cesko, hahjahahaha, ode svabo sa nadgledanja na pauzu, a pjani cesi uhvate sklapat i varit :)

Početnik
Nedizem puno staru temu :D Sam da se nadovezem na Limpijev post,i ja neki dan prije nego sto cu na more krenit,otisao da dopunim klimu,i hjd dopunim plin,ubace ulje u kompresor i ostavimo malo da vidimo hladi samo tako,i uzeli da provjerimo,kad pusta na onoj nekoj razvodnoj kutiji i pokusali smo sa jedno 32234 komada gumica i dalje je pustao..Jebao sam joj cesku familiju cjelu:D:lol:

BHT Ovisnik
uz auto mi je doslo sve,svake godine je rađena inspekcija svega,od zracnog jastuka klime,bla bla bla,uglavnom vidim da je sve redovno vršeno i pise da treba sad opet ove godine,pa cu provjeriti,nikako da stignem od posla