BHT Ovisnik
ovako,ima problem,naime znao sam od prije za njega,auto mi kada lagano polazim oko 2000 obrtaja malo zatrza,,prijatelj mi kaze da je njemu bilo do kablova sto provode struju do svjećice,vec sam postavljao slicnu temu,pa me zanima jel moze biti to do toga,jer i majstor kad sam radio veliki servis malo ih je ocistio,kaze 3 su zahrđale,ako ih promjenim hoce li mi se problem rijesiti jer trebam plin stavljati pa da sve to bude ured:icon_smile:
usput,svakako cu to uraditi al da pitam jel do toga,naime klima mi savršeno radi,al jucer na moru bio u guzvi i to sam tek tada primjetio,na velikoj vrucini kada stojim klima mi pođe slabije dosta hladiti,kao i bez nje,jel to znak da je treba napuniti,jer kada nastavim voziti dalje,onda opet hladi:icon_smile:
hvala:icon_smile:
usput,svakako cu to uraditi al da pitam jel do toga,naime klima mi savršeno radi,al jucer na moru bio u guzvi i to sam tek tada primjetio,na velikoj vrucini kada stojim klima mi pođe slabije dosta hladiti,kao i bez nje,jel to znak da je treba napuniti,jer kada nastavim voziti dalje,onda opet hladi:icon_smile:
hvala:icon_smile: