auto nece da vuce...

auto nece da vuce...

Član
eh ovako... problem kod prijatelja, vozili na servise niko nije uspio da nadje gdje je problem... auto je audi a6 2005 god. motor 3.0 benzin... auto je prije islo za nepovjerovati... sad kad mu stisne gas on se cúje kao i prije ali jednostavno nece da vuce... od 0-140 pogotovo... sta bi moglo biti jer oni u ovlastenom su stvarno nesposobni... sve neka djeca rade...koliko sam ja uspio da vidim oni su samo monteri i demonteri, niko ne zna old school nacin za popravljanje...

hvala

Član
nezz sta bi mogao biti uzrok ali ako je iz/oko tz neka posjeti elektricare onde(nista ga ne kosta da pita i provjeri) preko puta ''piemonte''-a na sickom, ljudi dobro rade svoj posao...

Član
adams je napisao(la):
nezz sta bi mogao biti uzrok ali ako je iz/oko tz neka posjeti elektricare onde(nista ga ne kosta da pita i provjeri) preko puta ''piemonte''-a na sickom, ljudi dobro rade svoj posao...

on je u sarajevu al dolazi stalno u tz, svakog vikenda gotovo... :) otici cemo jedan dan... njemu je samo bitno da ga popravi, sto se tice senzora bio je na dijagnostici i nista nepokazuje da je otislo... ;)

Član
GOLF TZ je napisao(la):
adams je napisao(la):

on je u sarajevu al dolazi stalno u tz, svakog vikenda gotovo... :) otici cemo jedan dan... njemu je samo bitno da ga popravi, sto se tice senzora bio je na dijagnostici i nista nepokazuje da je otislo... ;)

ja znam da su ti ljudi nekom liku iz njemacke popravili auto, nisu mogilu da mu u servisu poprave, neka sitnica otisla-senzor, a prijetoga nadavao se para na'' popravke'' ( ovo mi je pricao prijateslj koji zivi blizu njih-elektricara , kako god bila prica tacna ili ne, nisma cuo nijedne prica o njima da su loshi,obzirom da svaki dan prodjem i vidim nekoliko auta ispred, ...

Pregledaj katalizatore misim da ima dva, pri izlazu iz motora, znaju se začepiti to je isto problem sa V8 4.2 TDI, i komplet auspuf. ima još neki tu senzor sad mi ne može nampasti ali ću tokom dana naći kutiju i broj pa ti dam da se provjeri. Nedavno je bio takav problem u mog komšije samo prestao da vuče.

Član
pa ako je u Sarajevu sta ima ic u tz ili bilo gdje Sarajevo puno majstora boljih nego igdje u BiH
ima u sokolovic koloniji men se cini da se tako zove...... majstor sto radi samo Audi auta i malo je reci
da je dobar majstor i da sve zna . . . ja sam isao kod njega par puta i uvijek sve zavrsi odradi bez ikakvih problema

nek on vidi lamelu i zamajac ako auto radi bez ikakvih promjena sto se tice motora
onda bi moglo biti samo to zamajac ilamela i druk lezaj cirka 1850 km