Auto mafija - SBK

Auto mafija - SBK

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pazi ovo:
1.08.2008. godine, oko 05,50 sati, Kemail H. iz Busovače je prijavio Policijskoj stanici Busovača, da mu je u vremenu od 24,00 do 05,30 sati ukradeno vozilo marke “Passat”, registarskih oznake BAD-86-A, koje se nalazilo parkirano ispred kuće stanovanja u ulici Ravanjski put u Busovači. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak. Istraga je u tijeku.

2.08.2008. godine, oko 06,00 sati, Mato Š. iz mjesta Maline,općina Travnik je prijavio Policijskoj stanici Travnik, da mu je u noći 1/2.08.2008. godine ukradeno vozilo marke “Audi A-6”, registarskih oznaka WAF-W979, koje je bilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Maline, općina Travnik. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

2.8.200. godine, oko 06,00 sati, Vlado M. nastanjen u Zagrebu, koji se nalazi na privremenom radu u Njemačkoj je prijavio Policijskoj stanici Travnik, da mu je u noći 1/2.08.2008. godine ukradeno vozilo marke “Golf IV”, registarskih oznaka PF-VW-123, koje je bilo parkirano ispred kuće Mate Š., u mjestu Maline, općina Travnik. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

3.08.2008. godine, prijavljeno je Policijskoj stanici Kiseljak, da je u noći 2/3.08.2008 godine, u mjestu Brestovsko, općina Kiseljak ukradeno vozilo marke “Audi A6”, registarskih oznaka BM 484 BC, vlasništvo Zvonke S. iz Kiseljaka, koje je bilo parkirano ispred obiteljske kuće na navedenoj adresi. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak. Istraga je u tijeku.

Član
huhu...ma da je VW-ov koncern najbolji, i da mu je sve perfektno, ne bi ga zbog ovog...fkt, pa samo njih kradu...

Član
Braca se namjerila na matu... Ja bih na njegovom mjestu nabavio jos jednu sesticu i snajper....hehe...

P.S.

Jebes firmu koja radi samo trecu smjenu.... :)

Član
aaa pa to nema smisla, ma treba minirati auto i ostaviti otkljucano pa neka ide uzrak i on i auto .

Član
busovaca i travnik? dobro se zna ko je ovo uradio,ljudi koji tamo stanuju znaju na koga mislim :)

Član
znam jaaa..al to nista nemjenja..najvjerovatnije da im je ponudjeno da plate par hiljada i da im vrate I OVI NARAVNO ODBILI ii pa-pa nista od autaaa..sve strane table-sta ce nece na sirotinju hehe

Početnik
o, boze! pa, mi stvarno zivimo na negdje... ne znam tacno kako definirati gdje, jer je cak i na divljem zapadu postojao neki zakon (pa neka je bio i zakon pistolja)... ljetno vrijeme je veoma pogodno za ovu vrstu kriminala, jer su ljudi opusteni, posebno oni koji rade vani i dolaze da obidju familiju ili whatever... pa se onda malo zapije, pa je oprez malo na leru i tako... grehota, bez obzira da li je "sirotinja" ili ne... no, ako su gastarbajteri, a vjerovatno jesu, trebalo bi da imaju kasko i to onaj koji pokriva cak i balkanske zemlje... ne bih ga ni ja otkupila... zapisnik policije i vozdra... strasno! fakat, strasno! kad ovakve stvari vidis, onda ti bude drago sto nisi tu na odmoru i sto jos uvijek znas svakakvog svijeta iz svoje okoline... eh... bosna, bosna...

Član
neka njemacka osiguranja iskljucuju rumuniju, poljsku, bosnu, srbiju, makedoniju i jos neke zemlje. tako da ako se preko njih osigura auto, a vozi u tim zemljama i desi kradja ili udes.. nista ne dobije.
teil/pola ili voll/pun kasko tu nista ne vrijedi.

Član
“Passat”, registarskih oznake BAD-86-A,
BAD hehe, mozda im je zato zapeo za oko, ovaj se forsa ajmo njega..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.