Auta za trke

Auta za trke

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovanja.ba
Administrator
Zanima me da li ona auta sto su namijenjena za brdske trke, da li se mogu voziti kao normalna vozila, dakle da li su registrovana (a moraju biti koliko znam), ima jedno prodaje se pa kontam nesto, samo treba enterijer spremiti i vratiti predpostavljam, lud autic skroz ima svu zastitu i dzidze midze.

Administrator
ako ima saobracajnu moze nema problema samo unutrasnjost ubacis...
PS hoce li to corsa leci

Administrator
polupali ste loncice Fele pita ako bi kupio auto koje je radjeno za brdo da li ga moze reg. i vozati normalno

upravu si pobrkali smo loncice,edo je rekao da ako se auto vozi na brdske trke da se ne mra reg,mislim da je u pravu,ali Fele koliko sam skontao hoce da kupi auto koje je nemjenjeno za brdske trke pa ga registrovati i voziti...jel tako

Član
Imaj na umu da su to izuzetno osjetljivi motori , te da je servis za ta auto "malo skuplji" ... Ali , ti odlučuješ , ja te neću odgovarati ... ;-)

Član
ma kod nas moze sve kupi i daj saobracajnu dobices registraciju i cao nemoze nam niko nista uzivajte dok mozete da vidite kako je ovdje hhahaha zbog pisane lampice od airbaga nemogu da regam auto

Putovanja.ba
Administrator
Ma citam danas prodaje se jedno auto, pa me zanimalo dali se moze uzeti i vozit kao normalno, upravo ovo sto Samir kaze. Ima luda corsa 1.6 GSi vec duze se prodaje pa pitam onako 2.500KM spustena sa 3.500KM.

Putovanja.ba
Administrator
Cuj uzimaj, nije to bas tako lako, treba ga registrovati, trab ubacit enterijer, treba gume kupit.

Putovanja.ba
Administrator
Pa recimo tako nesto, mogo si ga ti uzet, prodas gume dva seta, i sredis ga unutra, ili uzemes jos samo jedno sportsko sjediste pa ubacis muziku samo nazad i deremo guzove po gradu, moze se spustit i dici sminka djece mi :)

:D
Fele je napisao(la):
Pa recimo tako nesto, mogo si ga ti uzet, prodas gume dva seta, i sredis ga unutra, ili uzemes jos samo jedno sportsko sjediste pa ubacis muziku samo nazad i deremo guzove po gradu, moze se spustit i dici sminka djece mi :)

:D:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.