ZELA GTI je napisao(la):Jesi kupio motor?
ZELA GTI je napisao(la):Zavisi koliko love imaš. Ako hoćeš sa najmanje ulaganja, stavi zadnji protočni i skini katalizator. Promjer cijevi ja ne bih dirao.
FilipMk2 je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Zavisi koliko love imaš. Ako hoćeš sa najmanje ulaganja, stavi zadnji protočni i skini katalizator. Promjer cijevi ja ne bih dirao.
hha sta da ostavim fi44 od 1.6D? nije bitno koliko je love,reci koja je najbolja kombinacija.mislio sam napred neka aftermarket ispusna i fi60 cjev do zadnjeg protocnog,bez kat-a i srednjeg lonca
znaci moze tako?mislio sam da nemoze radi podtlaka...stefan je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Zavisi koliko love imaš. Ako hoćeš sa najmanje ulaganja, stavi zadnji protočni i skini katalizator. Promjer cijevi ja ne bih dirao.
hha sta da ostavim fi44 od 1.6D? nije bitno koliko je love,reci koja je najbolja kombinacija.mislio sam napred neka aftermarket ispusna i fi60 cjev do zadnjeg protocnog,bez kat-a i srednjeg lonca
pa eto ta ti je kombinacija dobra
FilipMk2 je napisao(la):znaci moze tako?mislio sam da nemoze radi podtlaka...stefan je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Zavisi koliko love imaš. Ako hoćeš sa najmanje ulaganja, stavi zadnji protočni i skini katalizator. Promjer cijevi ja ne bih dirao.
onda cu i ja tako na VR-u.Hvala na odgovorima.moze lock.stefan je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):znaci moze tako?mislio sam da nemoze radi podtlaka...stefan je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Zavisi koliko love imaš. Ako hoćeš sa najmanje ulaganja, stavi zadnji protočni i skini katalizator. Promjer cijevi ja ne bih dirao.
al_galone je tako radio na svom golfu u njega je bio ABF
okstefan je napisao(la):neka jos malo mozda se javi jos neko sa boljim prijedlogom pa cemo kljucati
SoundLunatic je napisao(la):kakav to podtlak ima protocni lonac, pogotovo na kraju ispuha?
koliko inace ima taj VR originalno lonaca? sumnjam da je i jedan protocni..