audi_80_maska bez znaka

audi_80_maska bez znaka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Dobra svidja mi se, jest da je malo vise providna al' cool igleda :cool::lol:

Eto sad jos samo providne farove da nabavis;)

Član
pa sto otvaras opet garaze:D imas vec jednu na strani br2 pa stavi tamo a ne svaki dio nova tema,,,;):lol:

Meni s ovim branikom naprijed izgleda kao lice bez usta :icon_rolleyes: ko da ga je neko samo začepio al da ima neku svrhu baš i ne...možda prebukvalno poređenje :D al moje mišljenje samo, ne stoji jednostavno bar ovako na ovoj slici gledano :icon_rolleyes:

djavolica je napisao(la):
Meni s ovim branikom naprijed izgleda kao lice bez usta :icon_rolleyes: ko da ga je neko samo začepio al da ima neku svrhu baš i ne...možda prebukvalno poređenje :D al moje mišljenje samo, ne stoji jednostavno bar ovako na ovoj slici gledano :icon_rolleyes:

e sejtanice dobro si ti to rekla... :cool: porednjenje extra, vidi se da mu nesto fali ko budali dobar samar....

Nexus je napisao(la):
fali mu tablica:D

Ma i sa njom bi bolje izgledao ja mislim...ovako isto nijem :icon_rolleyes:
što mu ne stavi branik od coupe-a ili cabria pobogu bilo bi 100 puta ljepše od ovog :icon_rolleyes:

Član
djavolica je napisao(la):

Isto kao da je netko zadnji stavio naprijed :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.