Audi-snaga....

Audi-snaga....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako interesuje me dali mogu kako pojacati snagu,naime radi se o audiju 90 cc 1.6 TD 51 kw,ide on i sad fino,al ja bi volio da ide jos bolje,znaci interesuje me dali moze,kako,gdje i koliko je to dobro za motor......:123:

Član
cera-fiero je napisao(la):
Ovako interesuje me dali mogu kako pojacati snagu,naime radi se o audiju 90 cc 1.6 TD 51 kw,ide on i sad fino,al ja bi volio da ide jos bolje,znaci interesuje me dali moze,kako,gdje i koliko je to dobro za motor......:123:

promjeni motor ili mjenjaj auto.lakše i bolje.nećeš ništa izvući iz te kenje:lol::lol:

ZELA GTI je napisao(la):

promjeni motor ili mjenjaj auto.lakše i bolje.nećeš ništa izvući iz te kenje:lol::lol:

nema se para za drugo,a to sto kazes nije on uopste neki kenja,samo sto bi ja malo jos da ga pojacam......:123::123::123:

Član
ZELA GTI je napisao(la):

nema se para za drugo,a to sto kazes nije on uopste neki kenja,samo sto bi ja malo jos da ga pojacam......:123::123::123:

a nije brate ni neki sportaš.manje će te para doći da ubaciš neki petak-2.3,nego da taj motor nabijaš nekim loncima ili filterima;)

ZELA GTI je napisao(la):
ZELA GTI je napisao(la):

a nije brate ni neki sportaš.manje će te para doći da ubaciš neki petak-2.3,nego da taj motor nabijaš nekim loncima ili filterima;)

daleko je on od sportasa,al kao sto rekoh nema se para,uostalom ne trazim ja neku jacinu,imao sam ja i 2.3 pa ga ne mozes nasuti koliko on moze potrositi:icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim:

Član
to ti je isti haman motor ko u golfa 2 GTD 51 KW... na njima nista ne mozes radit, vozi tako kako jest...dok ne skupis pare za nesto bolje.
Jedino sto mozes uradit je stavit KN panel filter da motor lakse dise i vozi ;)

Početnik
odvrni bosch pumpu do kraja:lol::lol: jest da ces bit glavni zagadjivac uokolici al ic ce ti malo boljee i stavi mu neki filter i ispuh i eto...;)

Radije skupljaj kakvih para a u tog ne ulazi nista osim bas neophodnih stvari i onda uzmes sta jace ili sredis tog, ubacis jaci motor itd

Član
nebih da ti pametujem, ali a3 tdi bi ti bio pravo osvijezenje :lol: mada bi JA sebi licno uzeo 1,8 t :)

Član
prodas taj,uzmes 1.8.sa viskom love osvjezis motor,ubacis ga i uradis atest.mozda najbolja solucija po meni;)

edinko je napisao(la):
nebih da ti pametujem, ali a3 tdi bi ti bio pravo osvijezenje :lol: mada bi JA sebi licno uzeo 1,8 t :)
hahaha...........i to sto kazes,al dok skupim para.......:lol::lol::lol:

Ako ne moze snaga,mogu li sta uraditi na zvuku,da stavim filter kakav mozda :icon_rolleyes:,aj ako ko zna nek napise da dzabe ne otvaram novu temu,znaci malo da poboljsam zvuk,koji filter,gdje da ga kupim,ocu malo da se kurcim kroz selo...........:lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.