Član
Ovako interesuje me dali mogu kako pojacati snagu,naime radi se o audiju 90 cc 1.6 TD 51 kw,ide on i sad fino,al ja bi volio da ide jos bolje,znaci interesuje me dali moze,kako,gdje i koliko je to dobro za motor......:123:
cera-fiero je napisao(la):Ovako interesuje me dali mogu kako pojacati snagu,naime radi se o audiju 90 cc 1.6 TD 51 kw,ide on i sad fino,al ja bi volio da ide jos bolje,znaci interesuje me dali moze,kako,gdje i koliko je to dobro za motor......:123:
ZELA GTI je napisao(la):cera-fiero je napisao(la):Ovako interesuje me dali mogu kako pojacati snagu,naime radi se o audiju 90 cc 1.6 TD 51 kw,ide on i sad fino,al ja bi volio da ide jos bolje,znaci interesuje me dali moze,kako,gdje i koliko je to dobro za motor......:123:
promjeni motor ili mjenjaj auto.lakše i bolje.nećeš ništa izvući iz te kenje:lol::lol:
cera-fiero je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):cera-fiero je napisao(la):Ovako interesuje me dali mogu kako pojacati snagu,naime radi se o audiju 90 cc 1.6 TD 51 kw,ide on i sad fino,al ja bi volio da ide jos bolje,znaci interesuje me dali moze,kako,gdje i koliko je to dobro za motor......:123:
promjeni motor ili mjenjaj auto.lakše i bolje.nećeš ništa izvući iz te kenje:lol::lol:
nema se para za drugo,a to sto kazes nije on uopste neki kenja,samo sto bi ja malo jos da ga pojacam......:123::123::123:
ZELA GTI je napisao(la):cera-fiero je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):cera-fiero je napisao(la):Ovako interesuje me dali mogu kako pojacati snagu,naime radi se o audiju 90 cc 1.6 TD 51 kw,ide on i sad fino,al ja bi volio da ide jos bolje,znaci interesuje me dali moze,kako,gdje i koliko je to dobro za motor......:123:
nema se para za drugo,a to sto kazes nije on uopste neki kenja,samo sto bi ja malo jos da ga pojacam......:123::123::123:
a nije brate ni neki sportaš.manje će te para doći da ubaciš neki petak-2.3,nego da taj motor nabijaš nekim loncima ili filterima![]()
Lija je napisao(la):odvrni bosch pumpu do kraja:lol::lol: jest da ces bit glavni zagadjivac uokolici al ic ce ti malo boljee i stavi mu neki filter i ispuh i eto...![]()
hahaha...........i to sto kazes,al dok skupim para.......:lol::lol::lol:edinko je napisao(la):nebih da ti pametujem, ali a3 tdi bi ti bio pravo osvijezenje :lol: mada bi JA sebi licno uzeo 1,8 t![]()