E eres6_89 Član 18.11.2007 #1 meni najdraza marka automobila,,sve vezano za audi mozete ovde reci ,.poneka slicica itddd:icon_biggrin:
meni najdraza marka automobila,,sve vezano za audi mozete ovde reci ,.poneka slicica itddd:icon_biggrin:
daki Legend 19.11.2007 #7 HuKa je napisao(la): Ima u motoru 4 i u gepeku nosa klip jos jedan...pa se fura da je 5-tak Kliknite za proširenje... Kako me dobro poznajes
HuKa je napisao(la): Ima u motoru 4 i u gepeku nosa klip jos jedan...pa se fura da je 5-tak Kliknite za proširenje... Kako me dobro poznajes
H HuKa Član 19.11.2007 #8 pa "ulazem" u tebe cijeli zivot, pa nebi bio fazon da ne poznam onog u kog ulazem
addo Član 20.11.2007 #9 HuKa je napisao(la): pa "ulazem" u tebe cijeli zivot, pa nebi bio fazon da ne poznam onog u kog ulazem Kliknite za proširenje... Malo off-a, Huka jesi li ovo ti opet na dobroj staroj Mazdi!?
HuKa je napisao(la): pa "ulazem" u tebe cijeli zivot, pa nebi bio fazon da ne poznam onog u kog ulazem Kliknite za proširenje... Malo off-a, Huka jesi li ovo ti opet na dobroj staroj Mazdi!?
daki Legend 20.11.2007 #11 Da da. Ja vozilo ocekujem da ce biti premno za isporuku sretnom vlasniku do karaja mjeseca. A to sto pise to je i istina. Jedna jedina u BiH
Da da. Ja vozilo ocekujem da ce biti premno za isporuku sretnom vlasniku do karaja mjeseca. A to sto pise to je i istina. Jedna jedina u BiH