Audi c5 pitanje

Audi c5 pitanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Zdravo! Imam pitanje
Interesuje me zasto sluzi ovo zaokruzeno na slici? Ako se ne varam to je kao grijanje auto dok je ugaseno il ?
87de1923.jpg

Početnik
ja mislim da je tu memorija od sjedista . kad udjes u auto namjestis kako ti odgovara sjediste i stisnes broj 1 zatim ono crveno m .. poslije tebe udje tvoja zena i onda sebi namjesti sic kako joj odgovara i stisne broj 2 i tako do 4 osobe .. i svaki put kad otvoris vrata i vidis odma da ti nije sic kako tebi odgovara samo stisnes svoj broj i sjediste se samo namjesti kako si ga ti prije sebi namjesto .. 100 % je to nema sta drugo da bude :cool::cool:

to su elektricna sjedista

Član
hmm ovako,to se otvara ono kao pepaljara,ima mali display na kojima se nalaze neki brojevi
takodje ima ovakvu onu tipku sa slike,zato sam pomislio da sluzi za zagrijavanje auta,gledao sam i na kljucu,ali nema tu tipku za paljenje il slicno
c7fa1913.jpg

Početnik
onda ima skrivene rakete unutra negdje pipni pa vidi hocel ispalit :lol::lol::lol::lol::cool: ..nesto jest provjeri sta je:cool:

Moze biti Webasto ili grijanje sjedista, ali bi trebalo imati slicicu sjedista i strelice...Webasto ima display i komande za upravljanje...

Član
Sluzi za zagrijavanje auta dok je ugaseno,znaci nastimas na ovom displayu kada da se pali,ili na nekim autima ima na kljucu paljenje!Ovako naprimjer :
209f9932.jpg

Član
webasto je zakon, imam ga u kamionu, a i u autu, mercedes je to:cool: samo kod mene na mercedesu se pali gdje i grijanje..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.