IGY Član 30.11.2009 #1 Slika ce reci vise, nego da ja sta piskaram BTW tek sam poceo sa ovom vrstom obrade, pa vrijeme ce pokazati svoje
Slika ce reci vise, nego da ja sta piskaram BTW tek sam poceo sa ovom vrstom obrade, pa vrijeme ce pokazati svoje
sandi_azra Početnik 30.11.2009 #2 extra igy .. samo tako nastavi ..jos kad kupis profesionalnu kameru .. e a cij je avdija ? jel to 3.0 TDI ?
extra igy .. samo tako nastavi ..jos kad kupis profesionalnu kameru .. e a cij je avdija ? jel to 3.0 TDI ?
nermin suljagic Član 30.11.2009 #5 IGY je napisao(la): 1.8T od clana foruma neeksa, ima i onog clia bordo o ovom cliu je rijec Kliknite za proširenje... nice,ovaj clio...vidio sam ga na SR-u u Mostaru...a tebi svaka cast,lijepa fotkaca A5-ice
IGY je napisao(la): 1.8T od clana foruma neeksa, ima i onog clia bordo o ovom cliu je rijec Kliknite za proširenje... nice,ovaj clio...vidio sam ga na SR-u u Mostaru...a tebi svaka cast,lijepa fotkaca A5-ice
IGY Član 30.11.2009 #7 ersan_sa je napisao(la): sine igy kad ces koju skljocnuti slikicu po onoj chehinji Kliknite za proširenje... rekao sam ti davno, kad god hoces
ersan_sa je napisao(la): sine igy kad ces koju skljocnuti slikicu po onoj chehinji Kliknite za proširenje... rekao sam ti davno, kad god hoces
erol_brcak Član 30.11.2009 #8 Eh ovo je vec nesto:icon_biggrin: Dobra Igy,dobra,samo batali koristenje ovih okvira,ne treba ti to
VR6Boki Član 30.11.2009 #10 Dobar okvir :lol: Cool je slicica, kao i svaki HDR, izgleda pravo dobro. Sta ce tek biti kad uzmes DSLR i otkrijes RAW
Dobar okvir :lol: Cool je slicica, kao i svaki HDR, izgleda pravo dobro. Sta ce tek biti kad uzmes DSLR i otkrijes RAW
V Vernes_AMG Član 30.11.2009 #11 meni je extra fkt , samo ovo Photo Igy sto pise , fkt se jedva moze procitati :icon_biggrin:
IGY Član 30.11.2009 #13 Erole, ovo sam prvi put koristio, ove okvire i nije nesto bas je pih :lol: Boki to mi je trenutno najveca zelja, no bitno mi je da sam na dobrom putu Vernese, u tom i jest fazon Vladice aparat je Canon S3IS
Erole, ovo sam prvi put koristio, ove okvire i nije nesto bas je pih :lol: Boki to mi je trenutno najveca zelja, no bitno mi je da sam na dobrom putu Vernese, u tom i jest fazon Vladice aparat je Canon S3IS