Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Audi A4 Allroad Quattro

Fele

Putovanja.ba
Administrator

Audi je nedavno objavio prve zvanične slike i detalje o novoj generaciji modela A4 (B9), koga će šira javnost moći bolje da upozna u septembru na sajmu automobila u Frankfurtu. Za sada su objavljene slike sedana i karavana (Avant), ali se već najavljuje širenje ponude.

Nedavno je već bilo reči o novim S4 i RS4 modelima, a sada je u fokusu i buduća Allroad Quattro varijanta. Dakle, karavan verzija koja je dobila i povišeni klirens, 4x4 pogon, robusniji izgled sa dodatnim zaštitnim elementima...


Kao i standardni A4, i novi A4 Allroad Quattro će biti lakši od svog prethodnika, dok se u gami motora očekuju benzinci i dizelaši poznati iz regularnog A4 modela (uključujući 2.0 TFSI i 2.0 TDI agregate).

Premijera bi mogla da bude održana u martu sledeće godine, na sajmu automobila u Ženevi, pri čemu bi njegova prodaja trebalo da počne odmah nakon toga.

Na kraju i nezvanična vest iz američkih izvora koji kažu da u Audiju planiraju još novih Allroad Quattro varijanti svojih modela. Ako se te infoermacije pokažu kao istinite, Allroad verzije bi trebalo da dobiju i modeli A3 Sportback, A5 Sportback i A7 Sportback, a nije isključeno da se i pojedini Audijevi sedani pojave u Allroad izdanju.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs