Astra G opc spojler

Astra G opc spojler

Član
SHELBYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY stretan ti rockas druze i da nam ostaris u sreci,zdravlju i veselju jos mnogo,mnogo godina ;):smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44: i da te :murija: sto manje zaustavlja :D

Član
aaaaaaaaaaaaaa dragi struja da je bilo snimiti trzaj kada sam vidio naslov :lol::lol::lol:

hvala drug jos jednom :cool:

Član
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: mogu misliti :D ,znao sam da ce ti jedino ovo 100% privuci paznju :D:lol::lol::lol::lol::lol: smijem se kladiti da cak nisi ni vidio ispod da je moj post(tako bi skonto garant :D)

Član
Today
[Pekić Emsad]
Report · 3:16pm
astra g opc spojler :D:D
hahahha
[You]
Report · 3:16pm
joj suti
hahahahhaha
trzaj je bio
xD
kontam se
"daj ba rek'o ne mogu vjerovati,da neko prodaje,kad sam ga ja vec narucio"
xD
[Pekić Emsad]
Report · 3:18pm
hahhahah eto reko da te malo iznenadim
:):)
[You]
Report · 3:18pm
hehehe
dobar si
bgm sam nasjeo
i to posteno
xD
jos jarane
ugleda da si ti postavio
presjeklo me
[Pekić Emsad]
Report · 3:19pm
hhaha :D:D
[You]
"aj,pa struja ima"
xD
[Pekić Emsad]
ni konto nisi na ovo
[You]
nisam majke mi
xD
[Pekić Emsad]
Report · 3:20pm
ako mi ti ne vratis karambolkom za ovo nece niko garant :D:D
[You]
Report · 3:20pm
hahahahha
vidjeces ti
xD

eto vam kakav je struja ustvari,svi mislili on dobar covjek,a on se igra sa tudjim zivotom :p :lol:

Član
ma moras malo vid ti njega on kopiro sta smo mi tracali ccc:D e sad znas kako je meni bilo kad je limpi neki dan pisao u onoj mojoj temi gdje trazim karambolku,jooooj kad sam vidio notifikaciju da je neko odgovorio reko evo je :icon_biggrin: kad ono prc :icon_cry: limpi me isfura :icon_mad: kad nisam oplakao.....:D:lol::lol::lol::lol:

Član
strujaze je napisao(la):
ma moras malo vid ti njega on kopiro sta smo mi tracali ccc:D e sad znas kako je meni bilo kad je limpi neki dan pisao u onoj mojoj temi gdje trazim karambolku,jooooj kad sam vidio notifikaciju da je neko odgovorio reko evo je :icon_biggrin: kad ono prc :icon_cry: limpi me isfura :icon_mad: kad nisam oplakao.....:D:lol::lol::lol::lol:

hahhaha,doslovce prc :lol:

hvala elmire :cool:

Član
:dojke::dojke::dojke::dojke::dojke::dojke::dojke::dojke::dojke:
Eoo ih za roćkaš
Nek je sretan i da što prije stigne spojler
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
druze SRECAN RODJENDAN, sve najbolje od srca ti zelim. Puno srece i sto vise OPC spojlera:cool::cool::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44: