Astra G hladjenje nepali drugu brzinu ventilatora

Astra G hladjenje nepali drugu brzinu ventilatora

Znaci iz naslova se sve vidi astra g nepali drugu brzinu ventilatora samo na prvoj vrti znaci problem prvo bio pomalo kao gubi vodu u posudi na 1000 km pola boce i crijeva napuhana dobro ali danas kad je vrseno testiranje da nije dihtung ili glava ustanovljeno je da nije do toga nije kompresija u sistemu od hladjenja nego na prvoj brzini kad se upali ventilator crijeva budu pod pritiskom ali kad smo mi rucno doveli struju na motor i odradila druga brzina tj ohladio znaci manualno pritisak u crijevima je popustio

sad znaci tu je problem do cega :icon_question::icon_question: je sto raste pritisak u crijevima :icon_rolleyes: dosta nejasnoca sta aktivira tu drugu brzinu

astra g 1.4 16V 2000 godiste 66 kwda se zna o kojem je autu rijec

Jel opste orginalni ventilator hladnjaka? Prvo to provjeri , i ja imam slican problem tj meni se upali 2 brzina kad se zagrije al ona nece da se ugasi i pali malu zutu lampicu sa kockicom i zvjezdicom

Član
Možda je termo prekidač neispravan. Velik pritisak ti se može stvarati zbog toga što se voda ne stiže na vrijeme ohladiti. Začepljenost crijeva isto može dovesti do povećanog pritiska...itd

Član
ja sam imao isti problem na PUG 206. otisao u servis i nije ni preko dijagnostike palio 2. brzinu. problem bio u releju na ventilatoru. rijesenje kvara kostalo 20 km:icon_smile:

ma problem je u cepu posude ostavio sam ga preko noci u onom mr muscolu destroy kamenac i sad je sve normala

moze lock tema