Souldefiler Član 22.10.2008 #6 Pprejak pogotovu iznutra ali mi se nesvidja prednji kraj difuzor ili maska, sta je vec to kod njega, mi je tooo Huge! Inace astonishing! heheh
Pprejak pogotovu iznutra ali mi se nesvidja prednji kraj difuzor ili maska, sta je vec to kod njega, mi je tooo Huge! Inace astonishing! heheh
Fele Putovanja.ba Administrator 22.10.2008 #7 Default je napisao(la): khm... DUPLA Kliknite za proširenje... Jel se to i meni desilo
IGY Član 22.10.2008 #8 Fele je napisao(la): Default je napisao(la): khm... DUPLA Kliknite za proširenje... Jel se to i meni desilo Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Fele je napisao(la): Default je napisao(la): khm... DUPLA Kliknite za proširenje... Jel se to i meni desilo Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Pike_gti Član 22.10.2008 #9 sve je extra topp samo treba maknut ove marihuane s haube jer su totalno suvisne...
eMIRnAME Član 22.10.2008 #10 Malo me ova maska podsjeca na Scary Movie :lol: , al zato je unutrasnjost prica za sebe
Bekir_SA Član 23.10.2008 #12 Nazad je dobar pravo al naprijed mi se ne svidja nesto... Sva u svemu dobar pravo
nodiash Član 23.10.2008 #13 nisam nikad pomislio da ce mi ovo biti drago reci al kad vidim kako je fele najbrzi kad neko duplira hehehe e neka brate...pa fele care...BILO VEC
nisam nikad pomislio da ce mi ovo biti drago reci al kad vidim kako je fele najbrzi kad neko duplira hehehe e neka brate...pa fele care...BILO VEC