ARL u Mk2 D

ARL u Mk2 D

Početnik
Skoro pa sam kupio ARL masinu za svoju duju(u dogovorima sam sa covjekom).Posto je to poveci motor a i dosta je jak zanima me ocu li na Mk2 morat radit ikakva limarska pojacanja u motornom košu? naravno povezivac muldi i balans stanga su vec kupljeni samo neznam oce li to bit dovoljno.Hvala svima na odg

Član
ako je mnogo jaci od tvog sadasnjeg moras mjenjati kocnice, amoritizere ...osim tih 'ojacanje';)

Početnik
AnDel je napisao(la):
ako je mnogo jaci od tvog sadasnjeg moras mjenjati kocnice, amoritizere ...osim tih 'ojacanje';)

ja sam trenutno na 1.6D 55ks,a prelazim na ARL ili ti 1.9TDi PD 150 ks.Kocnice idu od G60 280mm,svi seleni,krajnici,kugle itd su naruceni novi...a amortizere necu mjenjat posto imam gewinde.:icon_biggrin:

Samo me zanimaju limarska ojacanja, jel ih je potrebno radit,pogotovo tamo oko muldi??

Početnik
dovoljno ti je balans stange i povezivac muldi, nista vise ti ne treba, Liga s foruma je kod sebe ubacio TDI motor iz cetvorke, nikakva limarska ojacanja nije radio, stange, abs....nista vise..

Početnik
Oggy je napisao(la):
dovoljno ti je balans stange i povezivac muldi, nista vise ti ne treba, Liga s foruma je kod sebe ubacio TDI motor iz cetvorke, nikakva limarska ojacanja nije radio, stange, abs....nista vise..

ok,to sam htio cut,moze lock.