Antena

Antena

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Maloprije montiramo zimske na auto, Golf 3 i primjetim da mu je krovna antena ovako "rascerupana". Probam je odvrnuti, ide lagano, znaci nije je neko pokusavao odvrnuti pa zbog toga rasturio. Ima li neko neki logican odgovor zbog cega je ovo nastalo?! Mozda je neko imao slican slucaj...

Član
pa Boki brate, ovo je ocigledan napad nekog "old school" lopova, tip je toliko ispao iz fazona pa jos uvek skida antene... ni ovu tvoju nije mogao da skine bez ostecenja...:D salim se!
E stvrano, da nije vrana uzela da gricka antenu, znas kako su one lude ptice, a tu gde parkiras auto ima ih citava banda.
.
.
.
ako mi jos nesto padne na pamet javicu ti :D!

Član
I ja sam sumnjao da je sta pojelo, kakav glodar :lol:

Moze biti i da je sta malu rupicu u njoj probusilo, pa od vjetra i zraka da se to prosirilo, al mi to malo vjerovatno.

:lol::lol:
VR6Boki je napisao(la):

Moze biti i da je sta malu rupicu u njoj probusilo, pa od vjetra i zraka da se to prosirilo, al mi to malo vjerovatno.

jest da vozis Veyrona,pa od brzine...:lol::lol::lol:
ja mislim da si imao srece da je to bio pokusao onog snajperiste iz njemacke...:cool:

Član
mozda od jakog sunca plastika se deformisala,znas kako ono na fiatima bravo brava odu one steke,eh tako mozda i ovo

Član
Izgleda je to, pitah na jos jednom forumu, kazu klasicna mana na autima VW grupacije i sa tim antenama.

Nakon 10-ak godina ta plastika ode u klinac i pocne se tako raspadati. Los kvalitet...

nermin suljagic je napisao(la):
:lol::lol:
VR6Boki je napisao(la):

jest da vozis Veyrona,pa od brzine...:lol::lol::lol:
ja mislim da si imao srece da je to bio pokusao onog snajperiste iz njemacke...:cool:
:lol::lol::lol::lol:

IGY

Član
kako rekose vec gore
sunce vrucina
grijanje hladzenje
tu se nekad malo i savije
ostalo je stvar logike :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.