ANKETA !

ANKETA !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Imam jedno pitanje za sve vas!S obzirom da vecina nas dosta vremena provodi na internetu logicno je da posjecujemo i mnoge web stranie,a koje stranice posjecujemo to naravno zavisi od nasih interesa! Koje to stranice zapravo posjecujemo,to je jako opsirno pitanje,ali krenimo redom pa da cujem koje vi to stranice najcesce posjecujete :

1. News portali(koji ukljucuju stranice gdje mozemo procitati novosti i desavanja sirom svijeta)

2. Auto moto i sport portali (sve vezano za AMS)

3. Muzicki portali (mjesto gdje cemo procitati novosti iz svijeta muzike,kao i poslusati i skunuti mnosto pjesama razlicitih zanrova)

4. IT portali (stranice vezane za svijet informatike)

5. Dizajnerski portali (stranice gdje imamo mnostvo dizajnerski slika,template.a za razno razne graficke temelje)

6. Fun portali ( stranice na kojima cemo pogledati smijesne slike,video snimke,procitati neki dobar vic i slicno)

7. DRUGO...? ( navedite temu )

To su neke teme stranice koje sam izdvojio a sada od vas ocekujem odgovor !!!

Član
Mislim da mnogi ne mogu da se svrstaju nigdje, jer recimo ja navratim na FB, BH tuning i od juce ponovo kladionica i to je neki svakodnevni ritual, sto ovdje objedinjuje 2-3 grupe u anketi, odnosno svako bi mogao izabrati sve od ponudjenog u anketi... U sustini, mislim da anketa nije bas najbolje postavljena, pa zato i nema puno odgovora....

Član
Ali sina za sve one koji se ne nadju u ponudjenim odgovorima,postoji i broj 7. gdje mozes napisati svoju stranicu i slicno !

Član
evo ja primer koristim net
za trgovanje sirom svjeta
inace posjetujem ams forume
skidam musiku filmove rep data
msn icq itd
besplatno teleforianje
internet banking
ego shooter igre bf2 bf 2142 cd 4-5 cs dtm racer
mail servis.
i svasta jos.

Član
Outrage je napisao(la):
Ali sina za sve one koji se ne nadju u ponudjenim odgovorima,postoji i broj 7. gdje mozes napisati svoju stranicu i slicno !

Mozda se nisam najbolje izrazio, mislio sam reci, da ja u roku od 2 dana obicno posjetim sve grupe u ovoj anketi, tako da bih mogao sve odjednom zaokruziti, a samim time anketa nema smisla... Mada najvise posjecujem stranice iz grupe 7.... ;)

BHT Ovisnik
2 definitivno
pa jbt odkad sam se reg na ovaj forum sigurno od ukupno provedenog vremena na internetu 90% vremena provedem na ovom forumu,neznam kad sam uopce isao logout

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.