blindery je napisao(la):Ljudi, interesuje me ,zna li neko gdje i po kojoj cijeni mogu nabaviti ovaj angel eyes prsten ,kao na slici ??
Lijep pozdrav !
Chuza je napisao(la):Odes fino u firmu gdje se prave zaluzine,i pitas ih da ti prodaju onu sestougaounu rucku sto s njom vrtis zaluzine,kupis par komada,i lagano kuci,prsten pravis tako sto tu sipku zagrijes industrijskim fenom u krug,najbolje se oblik dobije na tegli,ali pazi prije nego sto napravis ovakav krug,sipku zarezes na svaki 1cm da bi se svjetlost ravnomjerno raspodijelila,i onda na kraju,na vrhu sipke urzes busilicom rupu za diode,i onda savijes sipku,napravis fin krug da stane u far,a far rastavis isto industrijskim fenom samo polahko ga rastavi da nepukne staklo,i dalje onda fino smontiras prsten probusis iza fara rupice za zicu,i dalje znas i sam prikljuciti,i onda polahko sastavi far i svjetli ko dobar dan
Pozz i mislim da sam ti pomogao
Chuza je napisao(la):A imas kupiti gotov ali sumnjam da ces uspjeti naci odogovarajuci za svoj far,a to imas uzeti na autopijaci ako si iz Sa tu se ima uzeti,a drugi gradovi nezz stvarno
admir jahic je napisao(la):Ovaj Chuza nema di nezna sta ima znas li mozda gdje ima party Karlovackog da se napijemo :lol::lol:
Chuza je napisao(la):admir jahic je napisao(la):Ovaj Chuza nema di nezna sta ima znas li mozda gdje ima party Karlovackog da se napijemo :lol::lol:
Hah sta cu Adma kralju svasta se nesta procita po netu a i nauci,a za karlovacko javim ti ako saznam :lol::lol::lol:
Reša je napisao(la):Koliko znam nemas uzeti za Matrixa gotove angel eyes farove, dok za aeroxa kao na slici imas.
Al mozes ti to sebi napravit i sam, samo uzmi eto te gotove krugove....
Mislio sam i ja to sebi napravit na F-actu ali mi niko nije htio pomoci:icon_sad:
emirEX_sa je napisao(la):blindery je napisao(la):Ljudi, interesuje me ,zna li neko gdje i po kojoj cijeni mogu nabaviti ovaj angel eyes prsten ,kao na slici ??
Lijep pozdrav !
imas gotove da kupis u autoshopu kod wisa-e na stupu. nadam se da ce ti pasati velicinom. uglavnom su radjeni za vozila ali se daju prepraviti za rad na motorima
.nOKe je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):blindery je napisao(la):Ljudi, interesuje me ,zna li neko gdje i po kojoj cijeni mogu nabaviti ovaj angel eyes prsten ,kao na slici ??
Lijep pozdrav !
imas gotove da kupis u autoshopu kod wisa-e na stupu. nadam se da ce ti pasati velicinom. uglavnom su radjeni za vozila ali se daju prepraviti za rad na motorima
to je to, odem ja ovih dana da ti provjerim
elmir je napisao(la):dodjes u fis vitez i uzmes 45 km dodju ti 4 ja mislim