ANDROID - GPS - Program za navigaciju

ANDROID - GPS - Program za navigaciju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Koji program koristiti, koji je najbolji, najbezbolniji i koji najmanje kredita troši od svih postojećih trenutno dostupnih?

Kako ide ona opcija instaliranja mapa na sd card pa da se offline sve koristi, dal je moguce koristiti navigaciju bukvalno bez troskova (osim kada vas locira da koristi recimo gprs ili wi fi) ?

Instalirao sam iGO i super je itd al' krcka cim nestane wi-fi - a.

Legend
pa iGo ti je najbolji, i svi ti programi se koriste bez internet konekcije, normalno da je signal bolji uz pomoc wi fi ja, ali tako je kako je, svi ce ti programi isti signal imati

Član
Moze li mi neko dati direkt link na MArketu za taj iGO, ja koji god sam program install nije me mogao locirati putem samo GPS... kod mene je Samsung Galaxy Ace ;)

Ja ti preporucujem iGO,ja imam Samsung Galaxy 5 i kad mi treba navigacija tj. kad putujem negdje,napravi rutu ranije,i onda ga samo ukljucim malo ranije (dovoljno je 2-3 min ) da uhvati satelit i vodi me bez problema,bez prestanka i gubljenja satelita .. Kakav telefon imas ti ?

Član
HTC Magic, evo sad je testirana navigacija i prosto je savrsena :)

Hvala svima na informacijama, ovdje komotno moze lock, prvi kontakt s androidom, instalacijom i sve je i vise nego odlicno :)

Fkt tehnologija ide u nedogled :)

Legend
prvi put je potrebno malo vise vremena da te locira, ali kasnije oko 2 minute ne vise:cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.