Član
Postavio sam vec pitanje tamo u onoj temi "da li pase" ali evo da otvorim novu da vidim ima li ko mozda sta reci
Situacija je ovakva.
Hocu da narucim za moj citroen, Bilstein B8 sportske amortizere.
U katalogu ne postoje B8 samo B4 tj OEM zamjena/klasicni.
Eh sada za Peugeot 407 postoje B6 i B8 ali mene interesuju konkretno B8.
C5 je tezi za 32 kg ali mislim da to nije strasno nesto stavi u 407 2 gajbe piva i to je isto
C5 i 407 dijele istu platformu i puno istih dijelova.
Konkretno, H&R opruge koje sam ja kupio su potpuno iste (part number 100% isto sve) za 407 1.6 HDi i C5 1.6 HDi
Pa kontam da narucim B8 za 407 i instaliram ih na mog C5.
Na Bilstein stranici sam nasao slike B4 amortizera za oba auta i evo vidite usporedbu.
Ja nekih razlika ne vidim, jest da slike nisu nesto mjerodavne jer se ne moze 100% sa sigurnoscu reci da su istih dimenzija.
Znaci ovo su da napomenem B4 klasicni amortizer. Ja hocu B8 ali nema ih u katalogu za C5, ali postoje za 407.
A evo i slika B8 Sprint amortizera za Peugeot 407
Prednji
Zadnji
Situacija je ovakva.
Hocu da narucim za moj citroen, Bilstein B8 sportske amortizere.
U katalogu ne postoje B8 samo B4 tj OEM zamjena/klasicni.
Eh sada za Peugeot 407 postoje B6 i B8 ali mene interesuju konkretno B8.
C5 je tezi za 32 kg ali mislim da to nije strasno nesto stavi u 407 2 gajbe piva i to je isto
C5 i 407 dijele istu platformu i puno istih dijelova.
Konkretno, H&R opruge koje sam ja kupio su potpuno iste (part number 100% isto sve) za 407 1.6 HDi i C5 1.6 HDi
Pa kontam da narucim B8 za 407 i instaliram ih na mog C5.
Na Bilstein stranici sam nasao slike B4 amortizera za oba auta i evo vidite usporedbu.
Ja nekih razlika ne vidim, jest da slike nisu nesto mjerodavne jer se ne moze 100% sa sigurnoscu reci da su istih dimenzija.
Znaci ovo su da napomenem B4 klasicni amortizer. Ja hocu B8 ali nema ih u katalogu za C5, ali postoje za 407.
A evo i slika B8 Sprint amortizera za Peugeot 407
Prednji
Zadnji