Amortizer na gepek od skutera..da li je moguce

Amortizer na gepek od skutera..da li je moguce

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav drustvo..kako sam ovi dana radio nesto oko motora ..naumpalo mi je da stavim amortizer na gepek..mislio sam staviti onaj iz auta za otvaranje gepeka..naci neki malo manji..i fiksirat ga negdje da ne leta..i kad ja otvorim gepek ..eventualno da ga malo gurnem da se on sam otvori..al to manje vise je nebitno..to radim radi malo stylinga..sad me strah..da li ce taj amortizer bit pretvrd da necu moc zatvorit gepek..stavio bi samo jedan..i oce li mi izvalit sjedalo kad bude otvarao od jacine...jer ipak sjedalo nije tesko... sta mislite..pomagajte..jer kontam to uzet za koji dan..da postavim za vikend..

Član
Ovi od auta su definitivno prejaki za tu namjenu, neces moci zatvoriti :lol::lol:

Nadji neki mali amortizer od necega..

Član
i prije nego sam pogledao ko je postavio pitanje.. znao sam o kome se radi :D

odakle ih vadis :icon_exclaim:

Član
vazda neke fix ideje :D
stvarno ne znam od cega bi bio dovoljan amortizer.... valjda ces uspjeti naci, sminka bi bilo :cool:

Član
znam drug..mos mislit kako je meni..samo mi izviru ove ideje..a para nikad dosta da ih ostvarim... ovo bi volio ugradit..al ja msm da bi bio dovoljan onaj od 25 N amort...da nije prejak...

Član
oni nisu jaki..al su premali..necu ih imat gdje fiksirat..to je problem..necu moc otvarat skroz gepek

Član
taaky opet pocinje sa onim svojim fix idejama,stvarno odakle ih vise vadis,taman sam mislio da si sve iscrpio;)

Član
ehe..ima taky jos takvi ideja..samo slabe mogucnosti da se ostvare..nemam gdje da nabavim djelove..a ovo bi volio kad bi mogo uradit..bio bi mi najludji motor u gradu..

Član
Taaky je napisao(la):
ehe..ima taky jos takvi ideja..samo slabe mogucnosti da se ostvare..nemam gdje da nabavim djelove..a ovo bi volio kad bi mogo uradit..bio bi mi najludji motor u gradu..

fkt bi,to ti mogu garantovat;)

Član
ma ja cu to ugradit..samo valjda imaju ti amortizeri neki jaci neki slabiji.. valjda od 25N 35N 50N 75N ... ja sam mislio ovaj od 25N i podjelim ga silom 9,81 .. i dobijem 2,54kg ..eh jel sad to najmanje koje moze podic il najvise taj amortizer..gepek ima oko 2 kg ja mislim nepuna

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.