Član
Alufelge OURAGAN 16'' sa modela s16, ET 28, nove, ofarbane, 100% nisu udarane niti krive....
cijena 450KM
063 521 023
cijena 450KM
063 521 023
ArminM je napisao(la):druze znas li koji je raspon rupa na citroen c4,jel isto 108,mozda bi moj drug kupio, kupio on citroena juce,i veli da bi uzimao alu felge,pa da mu pokazem ovaj oglas,mozda mu se svidjaju
DDaarriioo je napisao(la):ArminM je napisao(la):druze znas li koji je raspon rupa na citroen c4,jel isto 108,mozda bi moj drug kupio, kupio on citroena juce,i veli da bi uzimao alu felge,pa da mu pokazem ovaj oglas,mozda mu se svidjaju
drug, 99% mislim da je 4x108, u c2 je taj, pa zato mislin da je isto... probavao sam davno 4x100 na c4 ali nije moglo...:icon_smile:
ArminM je napisao(la):DDaarriioo je napisao(la):ArminM je napisao(la):druze znas li koji je raspon rupa na citroen c4,jel isto 108,mozda bi moj drug kupio, kupio on citroena juce,i veli da bi uzimao alu felge,pa da mu pokazem ovaj oglas,mozda mu se svidjaju
drug, 99% mislim da je 4x108, u c2 je taj, pa zato mislin da je isto... probavao sam davno 4x100 na c4 ali nije moglo...:icon_smile:
reci cu ja njemu da pogleda,sad cu mu prebacit slike,pa kad bude na netu nek pogleda,ovo je extra cijena,i extra fele,meni se svidjaju pravo
DDaarriioo je napisao(la):ArminM je napisao(la):DDaarriioo je napisao(la):ArminM je napisao(la):druze znas li koji je raspon rupa na citroen c4,jel isto 108,mozda bi moj drug kupio, kupio on citroena juce,i veli da bi uzimao alu felge,pa da mu pokazem ovaj oglas,mozda mu se svidjaju
reci cu ja njemu da pogleda,sad cu mu prebacit slike,pa kad bude na netu nek pogleda,ovo je extra cijena,i extra fele,meni se svidjaju pravo
ok eto... samo cepove skine i eto ga...
SIKO je napisao(la):pozdrav, jesu li felge jos aktualne i koja je zadnja cijena???