Alarm, daljinsko belaj ili ??

Alarm, daljinsko belaj ili ??

Član
Dosao mi dvd, sretan ko malo dijete, odem da se postavi, radi, potom na faks, vratim se kuci, da zakljucam, kad corak. Daljinsko nece, ne pali ni vanjske zmigavce, samo pali/gasi svjetlo unutra. Naravno i ne moze daljincem da se zakljuca.

Odem po drugi kljuc, sve isto, lampica od alarma se ne pali, ne radi alarm, daljinako isto nece... a kljucem centralno radi. i da, dvd mi skidanjem zastitne plocice izgubi sve postavke, a jutros kad je tek postavljen radio normala, nije se resetovao, a spojen je sve kako treba... a i ne znam kakve veze ima sa daljinskim i alarmom, ali eto kao da je jedno povuklo drugo...

Do cega moze otprilike biti, da ne padnem u svijest sutra kad odem u servis

Član
pocni od logicnog, provjeri osigurace :) ako kazes sigurno da jutros nije gubio postavke a sada ih gubi, znaci da je u medjuvremenu izgubio onaj "stalni" plus, da li nekim prekidom zice, ili je vukao previse struje za neki osigurac pa je iskocio....

Član
A mrak, pa ne vidim najbolje, ali nisam primijetio da je neki otisao... a nista vidim sutra do cega je:icon_sad:

Član
Ty mtr,;)

Ma kod Koje sam nosio da mi spoji, i odradio je sve po ps-u, fino provukao onu smedu kao "masu" i to... a nista, provjerim sutra ujutro prvo osigurace, pa ionako trebam do servisa po rucicu i neke sitnice... pa vidim.

Član
Ma sredili mi gore kod Alića, do Koje je, ne zna dvd spojit, pa eto... sreca pa je bilo samo do zica:lol::icon_smile::icon_smile: