Član
Ima te li iskustva sa ovim akumulatorima,jel ovo valja ili ne,obzirom da je cijena dosta niza od ostalih proizvodjaca?
imaju garanciju 2 godine,al ako cu u te dvije godine gledati hocu li moci upaliti ili ne onda to nije to...ne znam sta kazu oni koji su ga kupili?edo_benz je napisao(la):koliko sam ja cuo nisu se najbolje pokazali
AmmaR84 je napisao(la):ako ti je benzinac slobodno uzmi i ako kod moje seke na dizelu radi evo 2 godina bez problema. nece ti ni jedan aku biti dobar ako ti ne puni kako treba
leonardo_kemo je napisao(la):AmmaR84 je napisao(la):ako ti je benzinac slobodno uzmi i ako kod moje seke na dizelu radi evo 2 godina bez problema. nece ti ni jedan aku biti dobar ako ti ne puni kako treba
benzin/plin ,odlicno puni jer ovaj sad akumulator sto mi je u autu je star 6 godina,radi i on jos,al osjetim teze pali kako je malo zahladnilo,sto znaci da je krajnje vrijeme kupiti drugi.
Franki je napisao(la):Moj trajao oko 2 godine, prije par dana stavio Toplu. Mislim da je dvije godine malo.