Akcija dobrovoljnog darivanja krvi!!!

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Obavjestavamo sve forumase da je AMK Carbon pokrenuo akciju dobrovoljnog darivanja krvi.
Ova akcija odrzat ce se 27.10.2007. Subota
Ljudi u zavodu za transfuziologiju nas ocekuju u 09:00 sati.

Ovim putem zelimo da apelujemo na sve ljude dobre volje da se pridruze akciji u sto vecem broju,da obavjeste svoje prijatelje,rodbinu i poznanike jer je u pitanju jedan "dobar" razlog!
Nikada se nezna kome mozemo pomoci ili kome nasa krv moze spasiti zivot,jer na kraju krajeva svi smo mi ucesnici u saobracaju potecijalno ugrozeni.

Za one koji neznaju gdje se nalazi zavod za transfuziologiju, AMK Carbon Team ce se okupiti u 8:30 na vrbanja parkingu i odatle se zaputiti prema zavodu.

Takodjer bih zamolio sve one koji ce se odazvati ovoj akciji da nam bar ovdje daju potvrdu svoga dolaska kako bismo mogli najaviti priblizan broj ljudima u zavodu.

Hvala svima

Član
Al_Galone je napisao(la):
Obavjestavamo sve forumase da je AMK Carbon pokrenuo akciju dobrovoljnog darivanja krvi.
Ova akcija odrzat ce se 27.10.2007. Subota
Ljudi u zavodu za transfuziologiju nas ocekuju u 09:00 sati.

Ovim putem zelimo da apelujemo na sve ljude dobre volje da se pridruze akciji u sto vecem broju,da obavjeste svoje prijatelje,rodbinu i poznanike jer je u pitanju jedan "dobar" razlog!
Nikada se nezna kome mozemo pomoci ili kome nasa krv moze spasiti zivot,jer na kraju krajeva svi smo mi ucesnici u saobracaju potecijalno ugrozeni.

Za one koji neznaju gdje se nalazi zavod za transfuziologiju, AMK Carbon Team ce se okupiti u 8:30 na vrbanja parkingu i odatle se zaputiti prema zavodu.

Takodjer bih zamolio sve one koji ce se odazvati ovoj akciji da nam bar ovdje daju potvrdu svoga dolaska kako bismo mogli najaviti priblizan broj ljudima u zavodu.

Hvala svima

Jbg ja malokrvan, to su mi rekli kad sam se odazvao na jednu ovakvu akciju! Stvarno mi je zao sto nisam mogao na ovakav nacin doprinjeti da se neciji zivot spasi!

Član
Zlaja je napisao(la):
iskreno mene je nekako strah igle:icon_surprised::icon_surprised:

ma hajde dace tebi teta malu bocu i nece nista bolit. a dobit ces i jednu spricu. sala

ko se boji to je vec druga stvar

Član
Eto ako ste jutros gledali Hayat mogli ste vidjeti par clanova AMK Carbon kako daruju krv. Nista strasno a nekome se moze spasiti zivot!

Član
Nemogu da vjerujem tema je 95 puta pregledana i niko,niti jedna osoba nije voljna darovati krv!
SUBOTA 9:00 ZAVOD ZA TRANSFUZIOLOGIJU

Zahvalio bih se VW klubu jer su momci odlucili da se prikljuce ovoj akciji!

Član
Al_Galone je napisao(la):
Nemogu da vjerujem tema je 95 puta pregledana i niko,niti jedna osoba nije voljna darovati krv!
SUBOTA 9:00 ZAVOD ZA TRANSFUZIOLOGIJU

Zahvalio bih se VW klubu jer su momci odlucili da se prikljuce ovoj akciji!

Uvijek smo tu naravno za sve ovakve i slicne akcije, a pogotovo ako je u pitanju amk carbon!

Član
Dio Ekipe AMK Carbon koji zbog posla i drugih neodgodivih obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju u Subotu su bili jutros i svoju gradjansku dužnost obavili uz prisustvo TV Hayat-a, te dobili po TOPS i sokić.. Nadam se da će se ovoj akciji pridružiti i ostali članovi foruma koji su u mogućnosti, a jede im se TOPS :lol:
@ Legionar - Hvala ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.