Hej!
Hvala svima na komentarima.
Sto se tice farbi koje svjetle u mraku moze se to nabavit, al brate skupo je!
mogu do tog doc, al ak bi se nes finalno dogovorili morao bi se strpit neko vrijeme, dok ne stigne, jer to ide po narudzbi ( par tjedana sigurno...), samo za taj efekt bi trebo izdvojit (samo za motor) jedno 2000 ili 2500kn, plus jos tolko za oslikavanje i lakiranje... al moras imat na umu da efekt nije vjecan, recimo da ces kroz godinu dvije vjerovatno morat opet lakirat s tim....
Zerr je napisao(la):
zdravo nevene fini su ti radovi pravo nedavno sam nabavijo airbrush i volijo bi radit one vatre na autima pa me zanima dali bi mi htijo otkrit kako to ti radis i uputit mi koji savjet oko toga inace sam mehanicar u asa servisu u sarajevu a pravim svoj servis pa bi volijo i tim se bavit inace imam kompresor od 150 litara i svaka sugestija mi je dobro dosla pozz
Tesko da ti mogu ovim putem prenjet neko znanje i vjestinu, pokusaj googlat "true fire effect", nabavit filmice i VJEZBAT! uglavnom radi se sa freehand sablonama, najbolji efekt je sa posebnim "candy" bojama kojih nema na ovim prostorima, nije jednostavno, al ne daj da te to obeshrabri! moze se...
Pogledaj sta kazu ljudi na ovom forumu o ostalim stvarima za airbrush...
http://www.juricek.hr/forum/
kompresor koji imas je i vise nego dovoljan.
kad se potrudis s ovim sto sam ti sad predlozio, javi s kakvim se problemima sreces, rado cu ti pomoc.
PS ove fotke zelene vatre nisu napravljene tom bojom koja svjetli u mraku, al s Candy bojama da..