Air-brush

Air-brush

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ej people..:D
zabb sam vam rec...kupio sam sebi air-brush...Narucio u conradu..a nije me puno ni kostalo,,nekih 150 km sa dostavom iz SA u MD...fali mi jos kompresor,al cu njega oko 9.-10. marta kupit..jest da je polovan,al je 150 km...i fino malan(3.5 l)..ubio se za mene..heh
(i tu vidite 4 farbe..jbg nisam mogo sad puno njih kupit,jer 10 km je jedna...al sam zato dobio od jednog covjeka 12 farbi od 30 ml..i zadovoljan sam..:) )
evo pogledajte...

Član
e tek se sad ocekuju pravi radovi,sa nestrpljenjem cekam prvi da vidim,vjerujem da si dobro talentovan,gledao sam one tvoje radove,svaka ti cast,ubaci nam slike cim nesto odradis;)

Legend
imam istu iz conrad-a., jako dobra sprica za dobrim diznama samo sto hoce pre rijedak lak ,ali to je u svari normala ;)

Član
imam jedno pitanje: sto je ovo u podforumu projekti clanova i pomoc pri izradi setupa (ICE & MUZIKA) :icon_rolleyes:

inace sto se tice air brusha prijatelj ima nesto slicno,ja jednom probao kako i sta i vidio da nije za mene... :icon_smile:

Član
marko_v je napisao(la):
imam jedno pitanje: sto je ovo u podforumu projekti clanova i pomoc pri izradi setupa (ICE & MUZIKA) :icon_rolleyes:

inace sto se tice air brusha prijatelj ima nesto slicno,ja jednom probao kako i sta i vidio da nije za mene... :icon_smile:

a nisam znao dje da stavim jbmu..xD pa et ovdje...:icon_sad:
i hvala vam svima za podrsku..heh...nadam se da ce bit nesto od ovoga..:D
jos samo et kompresor da kupim,i idem u akciju..=D

Član
moze se uraditi finih stvari sa air brush-om,jos ti imas talenta... ;)
za ovakve teme imas off topic diskusije (nema veze sa autima),kazem cisto radi preglednosti foruma,nemozes se sac od silnih tema i off-a... ;)

Član
Kako te toliko izaslo kad na stranici kostaju 82 KM :icon_question::icon_question: Nije valjda da toliko deru za posiljku? Ili je to sa bojama cijena?

Fin ti je Pistolj? Ja sam sebi prije 11 god kupio u njemackoj Airbrush platio ga 180 DM mozda sam ga nekoliko puta koristio da neke sitnice ofarbam. Do tad sam bio u stanu a prosle godine sam sebi napravio garazu u kuci gdje mogu radit sa tim a da ne usmrdim kucu Razredjivacem. Tako da i ja pocinjem sa ucenjem uskoro.

100_0170.jpg

Evo ti link ako znas njemacki ima puno dobrih stvari na ovom forumu http://www.airbrush-forum.net/index.php

Sretno u ucenju ;)

Član
jaba78 je napisao(la):
Kako te toliko izaslo kad na stranici kostaju 82 KM :icon_question::icon_question: Nije valjda da toliko deru za posiljku? Ili je to sa bojama cijena?

Fin ti je Pistolj? Ja sam sebi prije 11 god kupio u njemackoj Airbrush platio ga 180 DM mozda sam ga nekoliko puta koristio da neke sitnice ofarbam. Do tad sam bio u stanu a prosle godine sam sebi napravio garazu u kuci gdje mogu radit sa tim a da ne usmrdim kucu Razredjivacem. Tako da i ja pocinjem sa ucenjem uskoro.

100_0170.jpg

Evo ti link ako znas njemacki ima puno dobrih stvari na ovom forumu http://www.airbrush-forum.net/index.php

Sretno u ucenju ;)

ma sa bojama i crijevom...a dostava je 10 km...:D
ma et i ja vec duze vr. ganjo da kupim to,pa et konaco i uze...:D
jedva cekam da kupim i taj kompresor...a i to ce bit za 10ak dana..
i da,hvala na linku..;)
sretno sa ucenjem...:cool::cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.