tesa Član 27.11.2010 #1 evo samo ukratko dva kokosinjca o radovim tek dalje kad krene da se radi nesto necu puno pisati znace se detalji.... dva komada na jednommjestu samo se moze vidjeti na slikama ili kod mene :icon_smile:
evo samo ukratko dva kokosinjca o radovim tek dalje kad krene da se radi nesto necu puno pisati znace se detalji.... dva komada na jednommjestu samo se moze vidjeti na slikama ili kod mene :icon_smile:
ArminM Član 27.11.2010 #5 kad pocinju radovi:icon_rolleyes: bit ce ovo prava ludnica,svaka cast,jedva cekam da vidim pocetak radova
kad pocinju radovi:icon_rolleyes: bit ce ovo prava ludnica,svaka cast,jedva cekam da vidim pocetak radova
OggyBoy Član 27.11.2010 #6 Tesa i ja se malo igrali drifta i isprevrtao sam mu jednu konzervu. Nije strašno. TOTALKA!!! image uploading image upload image uploading Jbg, popraviće to on.
Tesa i ja se malo igrali drifta i isprevrtao sam mu jednu konzervu. Nije strašno. TOTALKA!!! image uploading image upload image uploading Jbg, popraviće to on.
OggyBoy Član 27.11.2010 #9 Na drugoj slici nam je drift instruktor. Mislim da je tu bila greška, slušam i ja svakog.
ArminM Član 27.11.2010 #11 koji ste ludi likovi,jbt koliko mi fale takva dvojica,pojma nemate nemam s kim ludorije pravit:icon_sad:
koji ste ludi likovi,jbt koliko mi fale takva dvojica,pojma nemate nemam s kim ludorije pravit:icon_sad:
Anes_mo Član 28.11.2010 #12 OggyBoy je napisao(la): Na drugoj slici nam je drift instruktor. Mislim da je tu bila greška, slušam i ja svakog. Kliknite za proširenje... Jbg jako ti je ovo auto poslije puga :icon_confused:
OggyBoy je napisao(la): Na drugoj slici nam je drift instruktor. Mislim da je tu bila greška, slušam i ja svakog. Kliknite za proširenje... Jbg jako ti je ovo auto poslije puga :icon_confused:
erol_brcak Član 28.11.2010 #14 Meni je facinantno kako opusteno cojek prica o totaliranju jednog tako tijetkog auta, wtf A za Hachije, sta rec, svaka cast, nadam se da i ovaj 2-door coupe nece isto zavrsit :S
Meni je facinantno kako opusteno cojek prica o totaliranju jednog tako tijetkog auta, wtf A za Hachije, sta rec, svaka cast, nadam se da i ovaj 2-door coupe nece isto zavrsit :S