Abramovič je kupio Mjesec!

Abramovič je kupio Mjesec!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Ruski tajkun Roman Abramovič, vlasnik nogometnog kluba Chelsea svojoj je djevojci Dariji Žukovoj kupio parcelu na Mjesecu.

Razlog ovoj velebnoj odluci je njegova odluka da vjenčanje s manekenkom odgodi za narednu godinu.

Darija je dobila parcelu od deset tisuća četvornih metara, a za susjede dobila Toma Cruisea, bivšeg američkog predsjednika Jimmyja Cartera i Johna Travoltu koji su već zauzeli dobre dijelove Mjeseca.

Dakle, ako vam još ništa nije palo na pamet, pronađite dobru agenciju za nekretnine, odaberite planet i pravac na Mjesec.

94530.jpg

Kako se kupuje mjesec. Cije je to vlasnistvo i kome odose te pare ?

Član
Kako se kupuje mjesec. Cije je to vlasnistvo i kome odose te pare

USAAA USAAA :icon_mad: ko je glavni da napravi sranje u svijetu nego CIA

Član
I jel to ta globalna kriza? :icon_question:

Da je meni upasti u takve probleme!!!!:icon_rolleyes:

Član
Ma to je zezancija. Ima tih agencija prodaju parcele, na mjesecu, na marsu. Daju nekakve certifikate lafo. Al medjunarodnim ugovorima je regulisamo da su antartik, svemir, planete i mjeseci u zajednickom vlasnistvu covjecanstva.

meni stvarno nije jasno, ko ubire pare na ovim glupostima?
sto su glupi ovi milijarderi, neka ih gule :lol:

mtopic je napisao(la):
Da je meni upasti u takve probleme!!!!:icon_rolleyes:
pa vidis da je covjek u krizi, naljutila se zena sto je odgodio vjencanje..toliko se naljutila da jojj je morao da kupio dio mjeseca da se ona prestane ljutit...ali nije ona sa njim zbog para njegovih nego iz ljubavi:lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.