3 saobraćajke

3 saobraćajke

Član
Sinoć krenuo za Lukavac malo u izlazak i čim izađo na glavni put imam sta i vidjet, neki je biker završio u njivi jer je juče bio dan MOTO KLUBA PAKLENI VOZACI LUKAVAC pa malo se i popilo i onda na motor al sva sreća da nije ozbiljno povrijeđen, lik je izvalio motorom 3 betonska stuba od ograde one u basti kod covjeka i zatim je proletio u njivu, po proračunu policije isao je oko 180 km/h i nije mogao savladati krivinu i eto sta bi a naseljeno je mjesto al ja mislim da je imao airbag jaknu jer bi bez nje sigurno bio lose skroz ili je bio pun srece al lik ustao i kaze platicu ja svu stetu onako u panici i osamucen..Ajd to malo dalje dole kod modraca neki je s bengom srušio onu kafanu kod mecka dole u modracu ma nema dalje znaci sravnio je sa zemljom a auto je totalno unisteno ali opet niko nije povrijeđen na svu srecu, ja samo prođem lagano i reko sto dalje od mene ajd to prosla je noc i sve vracam se kuci kad opet u Modracu neke su cure ne krovu nisam vidio koje je auto al su sletile preko zida i na krov do same kuce covjeku dosle... Mislim u sebi a boze sta je ovo gdje god sam se okreno neko je rokno stvarno je nevjrojatna noc bila sinoc 3 saobracajke u roku mozda od 4 sata i to dvije na istom mjestu...mozda budu i slike ako uspijem da nabavim pa da vidite drame covjece...