bmwscaner Član 08.01.2010 #3 previse mi je ovo usminkano za drifta treba ovo otuć i ogulit sve od bankine i nalsagane gume pa onda bi bio pravi
previse mi je ovo usminkano za drifta treba ovo otuć i ogulit sve od bankine i nalsagane gume pa onda bi bio pravi
BMW-GTI Član 08.01.2010 #7 Sylvia il 240sx, ja mislim da mu dodje na isto...Al ovo je masina i po, krcata saticima
GTi Dream Član 09.01.2010 #13 e jbg kako znate ljude rasplakati :icon_cry: ma perfekcija :icon_cry::icon_cry: nema zamjerke :icon_sad:
e jbg kako znate ljude rasplakati :icon_cry: ma perfekcija :icon_cry::icon_cry: nema zamjerke :icon_sad:
T toon Član 09.01.2010 #14 dođoh, vidjeh i svrših sorry, nisam prije vidio temu, tek kad si spomenuo a ovo je SEX i 240sx i silvija nije isto, silvije su bile brutalnije i bile su JDM( ili ti JAPAN ONLY )
dođoh, vidjeh i svrših sorry, nisam prije vidio temu, tek kad si spomenuo a ovo je SEX i 240sx i silvija nije isto, silvije su bile brutalnije i bile su JDM( ili ti JAPAN ONLY )
erol_brcak Član 11.01.2010 #15 bmwscaner je napisao(la): previse mi je ovo usminkano za drifta treba ovo otuć i ogulit sve od bankine i nalsagane gume pa onda bi bio pravi Kliknite za proširenje... I da,Erol baca drku upravo,eto sta si ucinio sad :icon_biggrin:
bmwscaner je napisao(la): previse mi je ovo usminkano za drifta treba ovo otuć i ogulit sve od bankine i nalsagane gume pa onda bi bio pravi Kliknite za proširenje... I da,Erol baca drku upravo,eto sta si ucinio sad :icon_biggrin: