2010 Nissan Sentra

2010 Nissan Sentra

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
nissan%20sentra%2011.jpg


13 Avg, 2009
2010 Nissan Sentra
Autor auto 08:31 Permalink Komentari (2) Noviteti Back Translate to english

I Nissanov model Sentra je upravo prošao kroz manje doterivanje za novu prodajnu sezonu, s tim što su i cene nešto manje nego za staru verziju.
nissan%20sentra%20111.jpg

U svakom slučaju, ovaj mali sedan je dobio osveženi izgled prednjeg i zadnjeg dela, više hromiranih detalja, kao i nove materijale u kabini, a sve inspirisano većim bratom – modelom Altima (sportskiji modeli SE-R i SE-R Spec V su bogatiji i za drugačje osvetljenje instrumenata i nove alu točkove).

Bogatija je i paleta boja (Anodized Orange, Espresso Black i Aspen White), kao i spisak opreme, pa kupci u Americi mogu da dobiju i kameru za vožnju unazad, satelitsku navigaciju sa ekranom osetljivim na dodir, kao i opciona kožna sedišta.
nissan%20sentra%201.jpg

Cene za 2010 Sentru inače počinju od 15.420 dolara za model sa 2,0 litarskim benzincem i manuelnim menjačem, dok najskuplja Sentra SE-R Spec V ima cenu od 20.080 dolara.
 
Član
Ovo me podsjeca na nekog shevroleta, ali ne znam tacno kako se taj model yove, u svakom slucaju krajnje nemastovito od brace japanaca
 

MTR

Član
kopirana kopija od kopije neke koja je kopirana kad vise nisu znali sta ce onda su kopirali i kalemili od svaceg ponesto da bi dobili originalnu kopiju nekog chevroleta kopiranog
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top