2010. Audi A3

2010. Audi A3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Meni extra ljep :cool::cool:

2000026093355207719_rs.jpg


S obzirom na velike napore koje ulaže u razvoj novih modela Audi se odlučio da pomeri datum pojavljivanja nove generacije modela A3 godinu kasnije.

S obzirom na prodaju i dobar imidž ovog modela ovakva odluka sigurno neće ugoriziti poziciju Audija u ovom segmentu. Naredna generacija se u skladu sa novim planovima očekuje 2010. godine, a prva varijanta koja će biti ponuđena tržištu je ona popularnija sa 3 vrata. Ostale varijante uključujući i kabriolet uslediće sa manjim vremenskim razmakom, a posebno priželjkivana varijanta je S3 (RS3 će verovatno kao i za aktuelnu generaciju biti samo pusta želja).

2000064679786699357_rs.jpg


Poslednje slike, koje objavljuje sajt Motorauthority, prognoziraju izgled nove generacije luksuznog hečbeka. Prema njihovim prognozama A3 će imati unikatan stajling sa retkim elementima preuzetim od modela A5. Neki od sitnih novih detalja trebali bi biti LED indikatori smera integrisani u spoljne retrovizore.



Audi A3 će nalediti nove TFSI i TDI motore poslednje generacije, a očekujemo i više modela opremljenih DSG menjačima. Platforma automobila trebala bi kao i dosada biti zajednička sa novom generacijom Golfa, što bi značilo da bi ovaj Audijev model ostao bez nove modularne platforme. Ipak, u poređenju sa aktuelnim modelom novi bi trebao biti nešto duži, dok bi profil postao još niži, što bi Audiju A3 dalo skoro Sportback izgled.
 
Član
Lijep nema sta, mislim da je vrijeme i bilo da se izbaci novi model... ali eto ima jos do 2010...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top